Albatron GF4MX 440SE - při spuštění hry restart

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Trickk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Albatron GF4MX 440SE - při spuštění hry restart

Příspěvek od Trickk »

Sestava MSI KT3Ultra,XP1800+,265MB,výrobcem grafiky je Albatron.Sám jsem ho skládal,šlapal v pohodě.Po půl roce ho mám opět doma a když chci spustit jakoukoliv hru-okamžitý restart.Nainstaloval jsem nové detonatory a systém naběhl v nízkém rozlišení a 4bit barvách.Nic nelze změnit.V nouzovém režimu ano,ale když má naběhnout desktop,restart stále dokola.3xjsem instaloval XP,zkoušel snad všechny druhy detonatorů-stále stejný problém.Když tam dám svou GF4Ti4200 jede vše jak má.Vložím GF4MX440 a jede v rozlišení 800x600 v 16bit barvách.Pokud chci dát vyšší rozlišení či vyšší obnovovací frekv.monitoru než 60 Hz-potvrdím-okamžitý restart.Někdy se ukáže i oblíbená modrá obrazovka/max na 2s/ problém s nv4_disp... Vím,že je to soubor ovl.gk.,ale nešlape se žádnýma. :( Už si nevím rady.
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

grafika jde do háje :(

možná se přehřívá....

zkusils vypnout fast writes apod v BIOSu ?
Trickk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trickk »

grafika nebyla nikdy pretaktovana,napeti AGP je na auto,je stara asi pul roku.Fast Writes jsem vypnul,nepomohlo to.System restartuje už i při pouhém zmáčknutí záložky nastavení,vzhled,spořič atd.v pohodě. Ta hláška na modré obrazovce je nv_4mini.sys
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“