Problem s posilanim souboru v ICQ
- Evain
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problem s posilanim souboru v ICQ
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Adwance
- Nováček

-
Ahoj
mám doma bezdrátové připojení k netu. A když kámoš co má to samé připojení od stejného poskytovatele a domácí síť pošle soubor tak ho v pohodě přijmu a stahuje se rychlostí 1Mbit/s jinak net valí 64Kbit/s(To si vysvětluji tím že to jde přes intranet poskytovatele). Ale když mu chci poslat něco já tak to nejde a hodí to chybu 145 nelze provést přímé spojení. Prosím POMOC nechci mu posílat soubory přes mail 64Kb když můžu 1Mb. Děkuji
mám doma bezdrátové připojení k netu. A když kámoš co má to samé připojení od stejného poskytovatele a domácí síť pošle soubor tak ho v pohodě přijmu a stahuje se rychlostí 1Mbit/s jinak net valí 64Kbit/s(To si vysvětluji tím že to jde přes intranet poskytovatele). Ale když mu chci poslat něco já tak to nejde a hodí to chybu 145 nelze provést přímé spojení. Prosím POMOC nechci mu posílat soubory přes mail 64Kb když můžu 1Mb. Děkuji
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Adwance
- Nováček

-
- Soundczeck
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problém by mohl bejt právě v těch IP adresách. Tak jak si to psal tak to vypadá tak, že ty máš veřejnou IP a on vnitřní IP pak je to jednoduchý, aby ste to rozhodily i naopak tak potřebujete mít oba veřejný IPčka.
Z vlastní zkušenosti vím, že se to dá rozjet i na vnitřńićh IPčkách ale potřebujete stejný tyto části IPček např. TY máš 192.168.1.123 a ON má 192.168.1.222 Důležitý je aby jste měli prostě stejný první tři kombinace čísel (v tomhle příkladu je to 192.168.1.xxx) . No snad si to nějako pochopil
Z vlastní zkušenosti vím, že se to dá rozjet i na vnitřńićh IPčkách ale potřebujete stejný tyto části IPček např. TY máš 192.168.1.123 a ON má 192.168.1.222 Důležitý je aby jste měli prostě stejný první tři kombinace čísel (v tomhle příkladu je to 192.168.1.xxx) . No snad si to nějako pochopil
ASUS M2N-E, AMD Athlon 64 3200+ Orleans, Transcend 1024MB DualChannel kit, ATI Radeon X1600PRO 256MB, 2x WD250GB SATA2
- Adwance
- Nováček

-
No ja mam IP pridelovany DHCP serverem a on pevny a Nase IPcko se lisi pouze poslednim cislem. Ale on jak ma doma sit a pouzival Winproxy tak zjistil ze se napojil na uzivatele co je taky u naseho poskytovatele a ma winproxy mohl mu stahovat z disku a cokoliv smazat a asi by to slo aji naopak tak to napsal sefovy a ten se v tom asi nejak pohrabal aby to neslo.
- Soundczeck
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: