Zdravim, budu ted mit mozna blbou otazku, tak se mi nesmejte moc nahlas Mam vadnou pamet 256 MB. Vadu se projevuje pri instalaci OS i v memtestu. Je to vzdy mezi 21 - 22 MB. Zajimalo by me, jestli treba nejak jde "deaktivovat" vadny chip na pameti, nebo se hodi akorat tak na zed Pamet je sice jeste v zaruce, ale stejne me to zajima. U HDD se oznaci vadne sectory a disk je nepouziva, jde neco takoveho u RAM ? Diky
Jestli je v záruce, tak ji vyreklamuj. Popř. vezmi s sebou report z testu.
No a jen tak pro zajímavost
Taky jsem měl problémy s pamětí.
Víte asi, jak Gold memory zapisuje do texťáku ty chybná místa.
No a ten můj texťák měl skoro 1MB. To bylo opravdu hóóódně chyb.
Jelo to celou noc.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Diky, samozrejme ji budu reklamovat. Co se tyce toho vypisu chyb, tak ani nevim, jak jej v memtestu vyvolat. Z golden memory jej mam. Nicmene si to stejne budou muset zkusit sami, papir snese vsechno (nebo disketa,CD, ... )
V mem testu to nejde. Ostatne ja jsem si z boot diskety udelal boot CD, takze by to ani nefachalo
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06