Problém s vytáčením jiných čísel než Quick

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Daneel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s vytáčením jiných čísel než Quick

Příspěvek od Daneel »

Zdravim, nejde mi vytácet jiný číslo než na Quick (971103333), zkousel sem uplne vsechny mozny cisla, Quick mi az tak nevadi, dial-up je ocelarychlej (samozrejme v ramci moznosti:-)), standardne 46 000, jenze telefonujeme za Tele2, a rad bych se za ne i pripojoval hehe ale modem proste nevytoci cislo, udela parkrat jenom to "krk krk krk" a konec. Proste toci jen Quick...zkousel sem reinstalaci ovladacu, bez zmeny. Mam externi modem MagicXpress, funguje bez problemu uz 2 roky...nevite nekdo?
bla bla
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No pokud jedes pres nekoho jinyho nez Telekomanče tak to mozna na quicka bude chtit abys pred cislo "vnutil" ze chces volat pres telecom - tusim, ze to je 1022 .. ale jistej si tim nejsem. cely cislo pak bude vypadat 1022971103333 ...

ale tohle tvuj problem "volani a placeni" pres Tele2 neřeší....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Jo to se mi stalo neco podobnyho. Zmenili v hotelu poskytovatele sluzeb na Tiscali a razem prestal fungovat muj contactel pripojeni, no tak jsem si zaregistroval tiscali a svete div se, ono to slo.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Daneel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daneel »

Mám dojem ze ste to trosku nepochopili, me ani tak nejde o to pres koho se budu pripojovat ale o to ze modem proste NEVYTOCI cislo (mimochodem to s tim 1002 sem samozrejme zkousel, nejdriv sem se mrknul jak to maj udelany) . Ale proste vytoci jen Quick, ne ze by se treba nechtel pripojit, daval obsazeno nebo tak, to proste (možna sci-fi :) )vypada, jako kdyby Telekomaci mi nejak naprdli do PC nakej programek kterej omezuje vytaceni pouze na Quick (coz je podle me dost blbost), ale proste mam dojem ze to je ume doma...nejde mi jinak Seznam, Tiscali...ja nevim co sem vsechno zkoušel. Proste jenom Quick. ...Fuck it!
bla bla
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Zkus si zjistit adresy DNS serveru do nastaveni TCP. kazdej operator ma jine a nastavit si je. Jinak Tele2 mas sluzbu vytaceni predvolby nebo CPS, jeslti mas predvolbu tak dej pred vytacene cislo predvolbu Tele2 a stejne se mrkni na ty DNS adresy, meli by to mit na svych strankach (jestli si to dobre pamatuju, byl tam navod na nastaveni). Ozvi se jak to dopadlo.
Daneel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daneel »

No jo to už sem taky zkoušel..nefunguje. Navic mam dojem ze to s tim ani nema nic spolecnyho ne? Přece by ten modem nejdrive to čislo stejne vytocil...! Ale nevytocí.
bla bla
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

jasně DNS je k něčemu až je to připojený
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Hazi ti to nejakou chybovou hlasku? Nemas tam omylem nastaveny cekat na oznamovaci ton? Jinak zatim nevim.
vyhryz1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vyhryz1 »

Tuto nedeli jsem to delal kamosovi. Meli Tiscali a taky jim neslo. Dava se pred cislo 1022 a jeste se vytvari 2 pripojeni. Jedno ve spicce a jedno mimo spicku. V jednom z nich se dava tech 1022 a v druhem ne. Uz jsem to zapomel ve kterem. Bez toho predcisli to hazelo obsazovak. Na webu Tele2 bys mel najit nastaveni.
Intel Pentium 4 2.4 GHz 533MHz, Biostar P4TSE,Sound Blaster Live 1024!,GeForce 6600, 256 MB, Samsung SATA 250 Gb,Samsung SATA 160 Gb, 2X256 RAM PC400, DVD NEC 3520AW, Acer AL1751a, Logitech Z230,Pixma IP4200.Logitech MX 510
Daneel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daneel »

chybovou hlásku to nehází. To vyhryz: me nejde o to jesli tam je 1002¨nebo fuk co..to s tim nemá nic spolecnýho...kdybys tam napsal treba 8888880 tak by to mel vytocit tak jako telefon ti hned este pred vytocenim nerekne ze to cislo je kravina. Jenze me to vytocí jen Telecom chápeš....
bla bla
kwas
Nováček
Nováček

Příspěvek od kwas »

dej to cilo od QUICKU vyhledat v registru odmaz tyto najdene cila tedajanom hdnoty a uz by ti melo jit ja sem to asi pred tydnem resil a furt to tocilo moje zadana cislo ahned za ty cislo od QUICK a samosebou to ustredna nevzala vypadalo to asi ztak 123456789 123456789 tocilo to proste dva cisla za sebou
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“