Jakej Digital.

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Jakej Digital.

Příspěvek od Wiruss »

Chtel bych digital tak do 20k je jedno ci kompakt ci Zrdcadlovku (v tehle cenove kategorii jich moc dobrych tedy neni)

Premyslim mez Canonem A80 a Minoltou F300... Co myslíte vy?
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Počkat dva měsíce na Panasonic DMC-FZ10. Já čekat nevydržel a koupil jsem si na překlenutí Minoltu Z1, proti Canonu A70 co jsem měl předtím je to vysloveně povedený kousek.
vss Vodnik DrC+ (kp)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Olympusa C5060 nic lepsiho nesezenes... Z1 je smejd... ma oholeny olympusacky objektiv, cela se trepe a chasti (pri zoomo) je blbe slicovana... a silene se upatlava zadni cast... a jeste dela divny fotky... (zvlast aberace je desna), jinak je pry dost reklamaci na jeji vyklopny hledacek...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Zrovna v pondělí jsem si objednal Olympuse C750. Sice má jen 4Mp oproti 5050 a 5060 ale má 10x zoom a lepší světlost objektivu.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Lidi, co říkáte na Kodak DX4530? Má 5 MP a je malinkej... :roll:
Veterán
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

ICE píše:Olympusa C5060 nic lepsiho nesezenes... Z1 je smejd... ma oholeny olympusacky objektiv, cela se trepe a chasti (pri zoomo) je blbe slicovana... a silene se upatlava zadni cast... a jeste dela divny fotky... (zvlast aberace je desna), jinak je pry dost reklamaci na jeji vyklopny hledacek...
Až na ten detail, že 5060 stojí dvakrát tolik než Z1. A já jsem s ní velmi spokojenej, měl jsem tu na testy C740UZ a Z1 je teda výrazně kvalitnější, takže nevím, kde je co oholeno. Aberaci jsem na rozdíl od Olympusu, který je s ní proslulý, taky neobjevil.
vss Vodnik DrC+ (kp)
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Ja na to... Objednal jsem si kompakta Minoltu F300 a je :twisted:
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

karf píše:Zrovna v pondělí jsem si objednal Olympuse C750. Sice má jen 4Mp oproti 5050 a 5060 ale má 10x zoom a lepší světlost objektivu.
světelnost, ne světlost a 10x zoom neni taky žádná výhra, čím větší zoom, tím horší vlastnosti objektivu... ale na běžný focení to stačí
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Dony píše:
karf píše:Zrovna v pondělí jsem si objednal Olympuse C750. Sice má jen 4Mp oproti 5050 a 5060 ale má 10x zoom a lepší světlost objektivu.
světelnost, ne světlost a 10x zoom neni taky žádná výhra, čím větší zoom, tím horší vlastnosti objektivu... ale na běžný focení to stačí
No dneska jsem si ho přivezl a je to celkem slušný. Zoom se dá použít i bez stativu a fotky vypadají celkme k světu.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“