zdar
v ktorom obchode mam kupit xpcko 1700+ DLT3C JIUHB 1,5V
tak, aby som skutocne kupil takuto seriu
btw mam pristup do agemu, mate skusenosti?
daju vam na poziadanie vybranu seriu?
thnx
xp buy
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- fortran
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- G.O'S
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pomuzou jen kamosi.
Pokud nemas aspon v jedne pocitacove prodejne kamose, tak presnou serii kterou shanis asi nesezenes. Ja mam a jsem v pohode. Napisu co chci a kdzy se to tam objevi tak si to koupim.
GigaByte MA790GP-DS4H, AMD Phenom II X4 965 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, 4xKingston HyperX 2GB 1066 DDR2 CL5, ASUS EAH6870 ATI Radeon HD 6870 1GB DDR5, SSD Patriot Pyro 120GB, HDD Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, 500 GB, 7200ot/min, SATA II, atd. atd. atd.
- Semik
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: xp buy
Jasne ja som svoju 1700+ tiez kupoval v Ageme. Ked pred kupov prides za skladnikom a nema moc prace ti kludne ukaze co ma za prociky.fortran píše:zdar
v ktorom obchode mam kupit xpcko 1700+ DLT3C JIUHB 1,5V
tak, aby som skutocne kupil takuto seriu
btw mam pristup do agemu, mate skusenosti?
daju vam na poziadanie vybranu seriu?
thnx
Ked sa ti bude pacit mu povies aby ti ho adlozil a ked ho kupis ti ho da
To spravne XP 1700+ bude zhruba AXDA1700 xxxxxx DLT3C (to znamena s 1.5v) JIUHB.
// Nintendo Switch V2 Modcip \\ // AMD + nV PC \\
- fortran
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
mal si pravdu
tak som si dnes kupil athlon xp 1800+ zo serie DLT3C JIUHB
v pohode ak poviete vam v ageme daju takyto procak
v pohode ak poviete vam v ageme daju takyto procak
- GABO
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Guzii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
--*-*
Myslím, že to ani tak nezáleží na známých, jako na lidech v obchodě. já bral CPU v ABI a setkal jsem se se skvělou vstřícností. Ten s kým jsem jednal prolezl "půl" skladu aby našel co jsem chtěl a to jsem s ním jednal přes telefon.
- G.O'S
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vstricnost.
Bohuzel ta vstricnost casto chyby. Jinak jsem taky vzdy velmi potesen, kdyz uz nahodou vlezu do nejakeho (velko)obchodu a tam poznam, ze clovek co me obsluhuje dokonce i rozumi pocitacum a kdyz jim rozumi aspon na moji urovni a nebo je dokonce hardaware-ista nebo overclocker, tak pozna, ze nejsem lama
a hned je s nim lepsi jednani a da se na ledascem i domluvit. 
GigaByte MA790GP-DS4H, AMD Phenom II X4 965 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, 4xKingston HyperX 2GB 1066 DDR2 CL5, ASUS EAH6870 ATI Radeon HD 6870 1GB DDR5, SSD Patriot Pyro 120GB, HDD Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, 500 GB, 7200ot/min, SATA II, atd. atd. atd.