video z divx do svcd
- martinkrata
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
video z divx do svcd
Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte čim to je, že když vytvořim, z avi videa svcd video, tak se mi to video jemně trhá. Dívat se na ten film sice dá, ale je to nepříjemné. Díky
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- martinkrata
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No když jsem e ptal ještě na jiné stránce, tak mi řekli, že jeto tim, že zdrojové video má jinej framerate než výsledné mpeg (zdrojové avi má 23.976 a výsledné mpeg 25fps). S tim měli pravdu, když jsem pak udělal mpeg s framerate 23,976 video šlo plynule. Problém byl ale s tim, že mi to zas nero nechtělo vypálit , že prej to neni video v svcd formátu. Tak jsem bádal na netu dál, až jsem se na 3Dgrafika.cz dočetl, že u PAL svcd videa se má vždy dávat 25fps. A to se mi zas trhá. Nevíte teda někdo co stim, nebo kde najdu nějaký kvalitní codecy?
- martinkrata
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- jebeno
- Nováček

-
viem ze uz ubehlo vela vody od tohoto problemu, ale prave som v tom istom ako ty.... mam divx, do kto. importujem titulky a potrebujem to previest na SVCD, a vacsina filmov je v 23,976... co ma za vysledok trhanie v zaverecnov SVCD. Neprisiel si nah. na nieco???
Athlon 64 3000+ @2258MHz, EPOX 9NDA3+ nForce3, 2x512MB PC4000 A-DATA Vitesta, Saphire 9800SE 256bit