Připojení

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Playmaker
Nováček
Nováček

Připojení

Příspěvek od Playmaker »

Mám problém se svým modemem Microcom In Porte Home.Vždy,když se chci připojit,spustím Inernet Explorer,kde mi najede tabulka připojení.Najedu kurzorem na tlačítko připojit a teď se musím sehnout a telefoní kabel vypojit a zapojit a teprve potom zmáčku připojit.Kdybych po zapojení kabelu mezitím klikl někam jinam a až pak na připojit,tak se nepřipojím a když bych se chtěl připojit normálně bez vypojování a zapojování modemu,tak se taky nepřipojím.Co s tím?
test11
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od test11 »

Opravdu zajímavý, zkus ten modem v jinym compu(a v jinym bytě) s jinejma win (nejlépe XP) a jestli to bude stejný, tak ho vyhoď (nebo zkus reklamaci). Taky můžeš ještě zkusit nový ovladače, novej IE, SP na IE, reinst.... ale nic podobnýho sem nikdy neviděl, modem většinou prostě buď de, nebo nejde :)
Asus A7V880, 512MB Winbond PC3200 + 512MB Seitec PC3200 dual chanel 2-3-3-7, AXP Thorton 2400+(2GHz)@2.2GHz FSB169, Vcore 1.65V, cooled By Thermaltake Volcano 7+, Hercules Radeon 9800 non-pro
SB Audigy2
Powered By Fortron 350W
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Reinstalace oken nebo nové ovladače, interní modemy fakt někdy blbnou, ale takhle jsem to ještě neviděl.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Tohle je u InPorte celkem normální chování, ten modem je totiž ultra super krám, třeba tady...

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=2920

Problém může dělat i nativní nastavení ovladačů na protokol V.92, kterej na kvalitních tel. linkách funguje tak do kilometru od ústředny a někdy ani to ne. Rozhodně Ti nepomůžou žádný reinstalace woken, ale zkus nastavit jako nativní V.90 - třeba

atx1+ms=V90,1,300,57300

(detekci oznam/obsaz tónu x3/x1 můžeš vynechat, ale já bych ji tam asi nechal... poslední údaj znamená max rychlost připojení, pokud se Ti modem nesynchronizuje, sniž to třeba na 33600 - rozsah povolených hodnot je 300-57333).

A nebo - přesně jak Ti říká Test11 - vyhoď nebo reklamuj ten krám, nech si vrátit prachy a KUP SI NĚJAKEJ JINEJ POŘÁDNEJ MODEM!!!

Doporučuji třeba Siemens MC35i za 1Kč, k tom eurotel Data Nonstop za 650,- měsíčně a jseš na netu pořád... 8)
..
test11
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od test11 »

Zajímavý je, že sem teda na ty inPorty musel mít štěstí, prošlo mi jich pod rukama tak 7 a pohoda, všude to krásně šlape.... Tady koukám, že to lidem dost blbne, no už to kupovat nebudu..:)
Asus A7V880, 512MB Winbond PC3200 + 512MB Seitec PC3200 dual chanel 2-3-3-7, AXP Thorton 2400+(2GHz)@2.2GHz FSB169, Vcore 1.65V, cooled By Thermaltake Volcano 7+, Hercules Radeon 9800 non-pro
SB Audigy2