Kterou myš od Microsoftu ?
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kterou myš od Microsoftu ?
Mam otazku ohledne mysi.Ktera mys od Microsoftu je lepsi?
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 nebo Microsoft Intellimouse Explorer Wheel Platinum?Predem dik vsem za odpovedi.
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 nebo Microsoft Intellimouse Explorer Wheel Platinum?Predem dik vsem za odpovedi.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Rossi46
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Myš:Ktera je lepsi?
Nejlepsi? Logitech MX-500:) ale to ty asi slyset nechces od M$ asi Explorer 3.0.ManchesterUnited píše:Mam otazku ohledne mysi.Ktera mys od Microsoftu je lepsi?
CPU:Intel C2D E6700@3.6GHz, CPU Fan:Scythe Infinity, MB:Gigabyte GA-965P-DQ6[bios F13], Pamet:Corsair TWIN2X4096-8500C5D, VGA:Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR2, SB:Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, HDD:2xWestern Digital Raptor WD1500AHFD[RAID0], Krysa:Logitech G5+fUnc F10S Large, Klavesnice:Logitech Media Keyboard, Case:Thermaltake Kandalf Supertower VA9003BWS, Zdroj:Seasonic M12-700, Monitor:Samsung SyncMaster 215TW, Mechanika:Samsung SH-W183A black.
- Lemra
- Čestný člen

Re: Myš:Ktera je lepsi?
Líp to napsat nejde...Rossi46 píše:Nejlepsi? Logitech MX-500:) ale to ty asi slyset nechces od M$ asi Explorer 3.0.ManchesterUnited píše:Mam otazku ohledne mysi.Ktera mys od Microsoftu je lepsi?
..
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
kamos ma Exlorerku 3.0 a je s ni spokojenej. ja mam MX-500 stejne jako velka vetsina ostatnich kamosu a sem s ni sokojenej. ten co ma explorerku, tomu nesedu (ergonomicky) MXka, me zase moc nesedi ta explorerka. jestli nejses profihrac, tak v optice rozdil nepoznas. podle me se MXka lip drzi, ma vic cudliku a HORSI kolecko. ale vyplati se za ni priplatit... a neboj, windoze ji nesabotujou.. 
ASUS F3T
- register
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Wiruss
- Středně pokročilý

Ja mám Wireless IntelliMouse Explorer 2.0. a jsem s ní nadmíru spokojenej, mel jsem na vyzkoušení i MX-500 a nejak mi nesedla, stejne jako vetsina veci od Logitechu nemuzu si pomoci, ale tahle firma me cim dal vic prijde jako predrazena, i kdyz vyrobky jsou kvalitní, ale ne zas až tolik za tu cenu...
- Xaver York
- Nováček

-
Zdarec, ja mam Logitech Cordless MouseMan, je to bezdrat optika, dle mych info ma stejnou optiku jako MX500 a i presto se mi v rychlych pohybech v CSku nebo pri presnych v Photoshopu "cuka" (neni presna). Nevite nekdo co stim? Mys stala skoro dva litry, myslim ze za ty prachy uz by to mela byt kvalitka. Novou kupovat nechci. Dik, Xaver
MSI K7N2Delta ILSR, Barton 2500+ BOX (@3200+ 200x11), 2x 512 DDR 400Mhz DCH, Hercules ATI Radeon 9800 (@v380 m680), SB Live! 5.1, Leadtek Winfast TV 2000 Expert, Microcom InPorte 56, 2x Seagate 80GB SATA, CD-RW ASUS 5224A, DVD-RW Teac DV-W50D, FDD Teac, Logitech Cordless MouseMan Optical, Genius HT 5.1
- zombux
- Odborník PCT

- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo, zapomněl jsem, stála cca 680,-. Už je to asi rok, co jsem ji kupoval.
Taky bych nekuopil nikdy takové ty humpolácké, co svítí do všech stran, jsou velké (obludy) a některé jdou dokonce blbě uchopit. Mám na mysli, když ji chceš vzít a přendat, tak ti vždycky vyklouznou z ruky (boky jsou zešikmeny pod takovým úhlem, že máš ruku skoro jak na nějaký placce).
Taky bych nekuopil nikdy takové ty humpolácké, co svítí do všech stran, jsou velké (obludy) a některé jdou dokonce blbě uchopit. Mám na mysli, když ji chceš vzít a přendat, tak ti vždycky vyklouznou z ruky (boky jsou zešikmeny pod takovým úhlem, že máš ruku skoro jak na nějaký placce).
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: