Jaký procesor / desku mám koupit
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- myslin
- Nováček

-
Jaký procesor / desku mám koupit
Vzhledem k poruše základní desky jsem nucen koupit novou, tzn. i nový procesor a paměti. Uvažuji o proc. Athlon 64 s deskou MSI a 512 RAM. Jaký je váš názor? Šli byste do toho nebo byste zvolili jiné řešení. Jak je to s přetaktováním atd. Děkuji za odpověď.
- myslin
- Nováček

-
Ted jsem mel Athlon XP 1800+, takze rozhodne dolu nepujdu. Ten procak chci kolem 3 GHz (nebo ekvivalent od AMD). A prave se nemuzu rozhodnout, co presne. Na tom Athlonu 64 je zajimave, ze je 64-bitovy, ale nevim, jak je to se softwarem. Jestli uz pro to neco existuje nebo ne, jak je to s operacnim systemem, jestli mi na tom pojedou dnesni programy, vyvojove prostredky atd.
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- hadr
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký procesor / desku mám koupit
Athlon 64 3000+ (mel by byt uz brzy) + Asus K8V + 512 MB RAM OCZ / Kingstone / A-Data PC400+myslin píše:Vzhledem k poruše základní desky jsem nucen koupit novou, tzn. i nový procesor a paměti. Uvažuji o proc. Athlon 64 s deskou MSI a 512 RAM. Jaký je váš názor? Šli byste do toho nebo byste zvolili jiné řešení. Jak je to s přetaktováním atd. Děkuji za odpověď.
prip.
Athlon 2500+ + Abit NF7-S / Epox 8RDA3+ + ram jako nahore... (Dual Channel v nForce2 je celkem zbytecny a 512ka se ti bude hodit na dalsi upgrade
HP nx7400 - Sharp 550sh
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký procesor / desku mám koupit
myslin píše:....Uvažuji o proc. Athlon 64 s deskou MSI a 512 RAM...
wolf00 píše:...no zalezi co jsi mel predtim,ja bych sel do toho novyho durona 1.8ghz, prece jen nestoji tolik a vykonove je dost blizko antholonum xp. je to ale na tobe.....
Dobrá rada nad zlato.wolf00 píše:...kup si co chces jen bacha na chlazeni.....
Toshiba Satellite
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- hadr
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Podle toho na jakej procesormyslin píše:A jaky chladic bych na to mel dat?
Na Athlony XP sou slusny Arctic Cooling Copper Silent 2 rev. 2 (bud s TC nebo bez, s TC jsou obecne trochu vyssi teploty, ale bez zatizeni zase vetsi ticho) - celkem vykonny a hlavne tichy, nekdo je hani a nekdo vychvaluje do nebes, tak jako skoro u vseho
Na Athlon 64 neporadim - jestli chces luxus tak Zalman CNPS-7000 Cu/AlCu, cenove okolo 1800 Kc s DPH, BOXovanej chladic A64 prej taky nejsou spatny...
HP nx7400 - Sharp 550sh