NFS Underground
Moderátor: Baneshee
- Borec
- Začátečník

-
- hadr
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Tomek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
kua ja chci patrit po LAN sepisem teda petici 
CoolerMaster ATC 201B-SX2, Enermax EG495AX-VE, Asus P4C800-E Deluxe, Intel Pentium 4 3,4@3,6GHz w/ Zalman CNPS9500, 2x1GB Kingston HyperX DDR500 CL 3-4-4-8-1T, Seagate Barracuda 7200.7+ 2x 200GB SATA RAID0 w/ Zalman ZM-2HC2, HIS Excalibur X1950Pro w/ Zalman Zalman VF900-CU, Creative Labs X-Fi Elite Pro 64MB X-RAM, Logitech Z-10, DVD±RW Teac DV-W518GM, IOMEGA ZIP 250MB, Zalman ZM-MFC1, Logitech diNovo Media Desktop for Bluetooth 2.0 CZ, Steelpad 4S, 19" Sony LCD SDM-HS95P
- hadr
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Reportuju rozflákanou klavesnici - 84. závod (vyřazovací po kolech) - jel jsem to uz asi po 8. a kdyz me na poslednich 20metrech ten ***** zas predjel tak uz to klaveska proste nevydrzela 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- VikX
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten sem projel a klavesnice vydrzela, jelikoz sem zacal mlatit jen do stolu... Ted sem nekde kolem 90. zavoduSentenced píše:Reportuju rozflákanou klavesnici - 84. závod (vyřazovací po kolech) - jel jsem to uz asi po 8. a kdyz me na poslednich 20metrech ten ***** zas predjel tak uz to klaveska proste nevydrzela
K7VTA3-VIA KT266, 1000MHz Thunderbird, 512 + 128 Mb RAM, SAPPHIRE RADEON 9500-64MB, SEAGATE 40 GB, SB Live 5.1 + Genius HT 5.1
Score: 2249 - 3dMARKs03
Score: 2249 - 3dMARKs03
- Tomek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nasel jsem neoficialni patch aby sla hra po siti http://underground.00.cz
CoolerMaster ATC 201B-SX2, Enermax EG495AX-VE, Asus P4C800-E Deluxe, Intel Pentium 4 3,4@3,6GHz w/ Zalman CNPS9500, 2x1GB Kingston HyperX DDR500 CL 3-4-4-8-1T, Seagate Barracuda 7200.7+ 2x 200GB SATA RAID0 w/ Zalman ZM-2HC2, HIS Excalibur X1950Pro w/ Zalman Zalman VF900-CU, Creative Labs X-Fi Elite Pro 64MB X-RAM, Logitech Z-10, DVD±RW Teac DV-W518GM, IOMEGA ZIP 250MB, Zalman ZM-MFC1, Logitech diNovo Media Desktop for Bluetooth 2.0 CZ, Steelpad 4S, 19" Sony LCD SDM-HS95P
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- VikX
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
proc? ty odlesky sou sice desne nerealny, ale strasne krasny, kor dys jedes rychle (co ze furtButch píše:NFS Underground vyšlo 17.11.03
No já ho mám od včerejška.
Řekl bych, že plná verze je o chlup náročnejší než to demo.
Ten tunning aut je fakt hustej a grafika je taky v poho.
Ty odlesky silnice mam ale vypnute.
ASUS F3T
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- hadr
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Me prislo ze na medium je vyraznejsi chasing nez na hard... Napr. na medium sem nektery zavody nemoh dohrat - i kdyz jim na zacatku ujedu, tak me pak dojeli a stacil jeden kix a tradá... Na hard sem jim frnknul taky a dohaneli me o dost pomaleji... Takze sem to asi od 80. zavodu hral vetsinou na hardMarsellus Wallace píše:no mě přišlo, že obtížnost easy a medium je naprosto stejná, nebo alespoň VELMI podobná. hard jsem nezkoušel
HP nx7400 - Sharp 550sh
- martin_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
myslis ze je vopravdu v tuningu tak vychytanej? kdyz si muzes na auto vzrazit jakejkoliv spojler, naraznik a kdovico este (roof scop), ale nema to zadnej vliv na pritlak, rychlost... nebo sem to jenom nepostreh?Butch píše:No ten Drag je hodně dobrá vychytávka. Vypínám u něj ale dopravu.
Už mě dost nudilo se pořát vyhybat těm předskriptovanejm autům.
Podle mě je NFS Underground dost vychytenej ohledně tuningu.
Je to o mnoho lepší než Legal street racing.
Trochu mě štve, že se nedá tuningovat mimo hru ve WIN, tak jak to šlo v předchozích dílech. Naeditoval jsem car.ini a to pak byl fofr.
U NFSHP2 mě to dost chytlo. Jezdit s autem kolem 500km/h je nářez. Sice je to nereálné, ale je to super.
ASUS F3T
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Mrkni na to, co jsem psal na začátku: je to hra udělaná pro masy, pro děcka a laiky. Nemůžeš po nich chtít, aby studovali, jak se změní aerodynamika, když "ty díry ve spoileru" zacpou mlhovkama nebo aby věděli, k čemu slouží mezichladič stlačeného vzduchu a proč se vlastně musí měnit spojka...martin_CZ píše:myslis ze je vopravdu v tuningu tak vychytanej? kdyz si muzes na auto vzrazit jakejkoliv spojler, naraznik a kdovico este (roof scop), ale nema to zadnej vliv na pritlak, rychlost... nebo sem to jenom nepostreh?Butch píše:No ten Drag je hodně dobrá vychytávka. Vypínám u něj ale dopravu.
Už mě dost nudilo se pořát vyhybat těm předskriptovanejm autům.
Podle mě je NFS Underground dost vychytenej ohledně tuningu.
Je to o mnoho lepší než Legal street racing.
Trochu mě štve, že se nedá tuningovat mimo hru ve WIN, tak jak to šlo v předchozích dílech. Naeditoval jsem car.ini a to pak byl fofr.
U NFSHP2 mě to dost chytlo. Jezdit s autem kolem 500km/h je nářez. Sice je to nereálné, ale je to super.
Veterán
- VikX
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
nechci do tebe nejak rejpat, ale hral si mafii?Scorp píše:joooo jááá to dohrááááááál, účinkovali : 206 a Mazda miata. Závěrečné zhodnocení: Nejlepší hra co sem kdy hrál!!!
ASUS F3T