Jak vypálit MP3 jako audio CD

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jak vypálit MP3 jako audio CD

Příspěvek od Paja »

mam problem s audio cd prave na teto vypalovacce.... pri pokusu vypalit libovolnou mp3 jako audio cd me to napise ze format je nepodporovan...setkal jsem se s tim poprve a doufam ze i naposledy...nevite co s tim? dik

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

to by nemělo mít nic společného s vypalkou ale spíš se softem, kterým to pálíš...

i když u teac 552 se člověk nemůže divit ničemu :(
Tomek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomek »

Jaky program na vypalovani pouzivas ? Jinak mam uplne stejnou palirnu a zadnej problem nemam ja pouzivam NERO 6.

2Marsellus Wallace: Nevim co mas proti TEAC. :evil:
CoolerMaster ATC 201B-SX2, Enermax EG495AX-VE, Asus P4C800-E Deluxe, Intel Pentium 4 3,4@3,6GHz w/ Zalman CNPS9500, 2x1GB Kingston HyperX DDR500 CL 3-4-4-8-1T, Seagate Barracuda 7200.7+ 2x 200GB SATA RAID0 w/ Zalman ZM-2HC2, HIS Excalibur X1950Pro w/ Zalman Zalman VF900-CU, Creative Labs X-Fi Elite Pro 64MB X-RAM, Logitech Z-10, DVD±RW Teac DV-W518GM, IOMEGA ZIP 250MB, Zalman ZM-MFC1, Logitech diNovo Media Desktop for Bluetooth 2.0 CZ, Steelpad 4S, 19" Sony LCD SDM-HS95P
Alekk
Začátečník
Začátečník

teac

Příspěvek od Alekk »

...bude to softem,jinak TEAC je v klidu,Marsellus je skeptik...
Barton2500+@3200+[11*220],EPOX 8RDA3+ rev.2.1 ,2xSegate SATA 80GB RAID-0,Western Digital 40GB,2x256MB DDR 400,PROLINK FX 5700,SB audigy2 PLATINIUM PRO,AOC 17K+.
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

tak a ted zpet k problemu..... palirny snad priste...

soft tedy nero 6 pouzivam i na sve vypalce TEAC 516 a vsechno bezproblemu... projistotu jsem tam vyzkousel jeste starsi nero ktere tu mam ale to se chovalo uplne stejne...takze predpokladam ze nejaky opravny firmware nebo neco podobneho by pomoci mohlo (nebo opravny soft) kazdopadne o nicem nevim, proto moje otazka smeruje na Vas...dik

Tomek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomek »

2PAJA: Jinak na TEAC 552 vysel novej firmware tak si ho stahni mozna ti to pomuze.
CoolerMaster ATC 201B-SX2, Enermax EG495AX-VE, Asus P4C800-E Deluxe, Intel Pentium 4 3,4@3,6GHz w/ Zalman CNPS9500, 2x1GB Kingston HyperX DDR500 CL 3-4-4-8-1T, Seagate Barracuda 7200.7+ 2x 200GB SATA RAID0 w/ Zalman ZM-2HC2, HIS Excalibur X1950Pro w/ Zalman Zalman VF900-CU, Creative Labs X-Fi Elite Pro 64MB X-RAM, Logitech Z-10, DVD±RW Teac DV-W518GM, IOMEGA ZIP 250MB, Zalman ZM-MFC1, Logitech diNovo Media Desktop for Bluetooth 2.0 CZ, Steelpad 4S, 19" Sony LCD SDM-HS95P
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

zkoušel si pálit to audio cd z wavů ? nebo kopírovat audio cd 1:1 ?
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

tak ted budete asi nastvani :-) ale ja byl vic...

protoze jsem 23.12. musel pocitac vratit tak jsem nemohl potom nic zkouset, kazdopadne vcera ke me znovu dojeli s tim ze jim tam neco nejde nasintalovat... samozrejme ze vsechno bylo v poradku, tak jsem se pri te prilezitosti jeste kouknul na tu cdromku....jen tak jsem vyzkousel misto mp3 vypalit WAV a v pohode.....tak aspon neco rekl jsem si, ale nez jsem pokracoval nasel jsem si na disku jeste nejakou mp3 ze to zkusim...a vono to fungovalo...

kdyz jsem to totiz zkousel predtim vse jsem zkousel z jedne slozky kde bylo ale 10mp3....v threadu DISKY atd. jsem psal ze me WIN smazal asi 20000 souboru... ted uz to vim nesmazal a le opravil podle to jak se mu chtelo... a viditelne tyto mp3 "upravil" taky, takze kdyz jsem je zkousel vypalit jako audio tak me to napsalo neplatny format opravnene protoze to bylo uplne zmrseny od win....

takze jaka bude moje rada pro dnesni den?

"Kdyz uz si myslite, ze vas WIN nemuze nicim prekvapit, tak to nejhorsi teprve prijde" :lol:

//Bathory: promazáno

Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“