Ahoj potřeboval bych radu, při taktováni mé grafické karty pomocí programu RivaTuner jsem se dostal až na úctyhodný výsledek 260Mhz jádro a 220Mhz paměti (značka winbond) a vše fachalo dobře testoval jsem ji na Vietcongu a měl jsem zde 30-40fps na mapě ARROYO(kdo ji zná ví že je zde plnto ruznych křaků atd) při rozlišení 1280*1024/32bit/85Hz,triplebufer/textury ve video pameti a vše šlo super v BIOSU jsem ještě předtím zvedl voltáž na 1.8V a hrál jsem ke kartě jsem si nainstaloval ještě nove ovladače 53.03 a potom jsem šel spád druhý den jsem se probudil s doměním že si zase pořádně zahraju Vietcong ale ejhle zapnu PC spustim vietcong a už při najíždění reklamních log ( např logo pterodonu sice slo poznat ale bylo celé rozmazané a ani jedna barva nevbyla správně...

) a při opětovném spuštění hry to ve hře vypadalo tak že misto džungle jsem vyděl jen šíleně blikající fialové trojúhelníky a veškeré textury jsou úplně v hajzlu (např modrá tráva atd.) ale například the sims jede bez problemu.... nemuzete rict ajk to spravit a jestli si nemam pripravovat peníze na new kartu?? jinak v case bylůa teplota 40 C a na graf se dala udržet ruka...
jinak ma sestava:
MSI KT3 Ultra2 deluxe (VIA KT333),Kingmax 512MB DDR 266 cl 2.5,AMD Athlon 1GH(pretaktovany na 1200MHZ), graf karta geforce 2MX 400/32MB SDR zvuk Soun blaster live! player 5.1