Zapomenuté heslo admina na Win2k
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zapomenuté heslo admina na Win2k
Je někajá možnost přihlásit se na účet systémového admina (Administrator), když jsem zapomněl heslo ??
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapomenuté heslo admina na Win2k
jde to pouze ho vymazat a pak při přihlášení nově vytvořit.TomV píše:Je někajá možnost přihlásit se na účet systémového admina (Administrator), když jsem zapomněl heslo ??
zjistit heslo pod Win2k j velmi obtížné, brutal force záleží hodně na tom, jak inteligentní heslo si dal uživatel toho účtu...
- Lemra
- Čestný člen

Změnit heslo admina bez jeho znalosti je v pohodě možný a je to bohužel tak strašně snadný, že se mi to sem nechce psát. Když se zavážeš slavnostní přísahou mlčenlivosti u rozžehnuté svíce, pošlu Ti postup mailem. Vlastní příkaz má fakt jenom 4 slova... to je ta bezpečnost v podání M$...
Kdyby se Ti chtělo platit $195, tak se podívej na
http://www.lostpassword.com/windows-xp-2000-nt.htm
to maká taky. Vytvoříš disketku, změníš heslo - pohoda.
Moje řešení je zdarma, ale zase chci tu přísahu...
Kdyby se Ti chtělo platit $195, tak se podívej na
http://www.lostpassword.com/windows-xp-2000-nt.htm
to maká taky. Vytvoříš disketku, změníš heslo - pohoda.
Moje řešení je zdarma, ale zase chci tu přísahu...
..
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Po složení přísahy o mlčenlivosti jsem od Lemry získal ten návod a bohužel to ... funguje. Je to opravdu extrémně jednoduché a naprosto přístupné. Souhlasím s Lemrou, že to není náhodný bug, ale zadní vrátka. MS mě tímto opravdu zklamal.
P.S. Ten slib mlčenlivosti beru smrtelně vážně, proto všechny prosím, aby mě neoslovovali s žádostí o prozrazení, ať už pomocí SZ nebo emailu. Je mi líto, neodpovím. Doufám, že mě chápete. Pokud vám to nedá, obracejte se Lemru, ne na mě. THX
P.S. Ten slib mlčenlivosti beru smrtelně vážně, proto všechny prosím, aby mě neoslovovali s žádostí o prozrazení, ať už pomocí SZ nebo emailu. Je mi líto, neodpovím. Doufám, že mě chápete. Pokud vám to nedá, obracejte se Lemru, ne na mě. THX
Veterán
- Shit
- Odborník PCT

Pro ostatní: Lze si přečíst nápovědu k WinXp (schválně neupřesňuju) , nebo navštívit jiná fóra, která se zabívají problematikou Billových produktů např.: http://www.ta-----h.com , opět neupřesním schválně...Spectral píše:Po složení přísahy o mlčenlivosti jsem od Lemry získal ten návod a bohužel to ... funguje. Je to opravdu extrémně jednoduché a naprosto přístupné. Souhlasím s Lemrou, že to není náhodný bug, ale zadní vrátka. MS mě tímto opravdu zklamal.
Nejde o nějaký "warez" , ale o "zadní vrátka Mikys**u" , asi až moc benevolentní - i když chápu extrémní případy, kdy je i tato skulina nutná.
Opět opakuju, je to legální součást Woken, ale Lemra má pravdu, proč tuto "vlastnost Woken" na fóru nezveřejňovat. Lze to lehce zneužít...Jo a platí to i pro WXP.
- Dony
- Středně pokročilý

Dobra, napsal jsem to sem, netusil jsem, ze tim myslite "n.. .... ............ ." (tudiz to zmizelo zasahem moderatora
), protoze to je naprosto bezny prikaz, tak nevim cemu se divite, neni to vubec zadna bezpecnostni dira ani zadni vratka, pokud ma uzivatel admin prava je jasne, ze muze menit heslo i administratorovi, ale pokud je nema vykopne ho to s odeprenym pristupem, tak nevim ceho se bojite a nac ty tajnosti...
mnohem lepsi fintu znam jen pomoci prikazu copy... a to se pak clovek ani nepotrebuje logovat a ma plnej pristup k systemu rovnou a bez prihlasovani... a tomu uz rikam dira...
mnohem lepsi fintu znam jen pomoci prikazu copy... a to se pak clovek ani nepotrebuje logovat a ma plnej pristup k systemu rovnou a bez prihlasovani... a tomu uz rikam dira...
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- viki_
- Začátečník

To snad nemyslite vazne - takove bachorky 
Pro zacatek doporucuju procist si napr. tohle:
http://www.petri.co.il/forgot_administr ... ssword.htm
Pro zacatek doporucuju procist si napr. tohle:
http://www.petri.co.il/forgot_administr ... ssword.htm
- viki_
- Začátečník

- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To je nadelani atajnustkareni, kdyz je to v navodu nevim proc bys nemohl presne popsat kde a jak, kdyz si koupim software, myslim ze zverejneni informace o jakekoliv jeho funkci je naprosto regulerni zalezitosti..a pokud je ten produkt tak spatnej, ze informace by mohla vest k nejakym negativnim nasledkum, tak si aspon uzivatel rozmysli, cim jej v kompu nahradi!!!Shit píše:Pro ostatní: Lze si přečíst nápovědu k WinXp (schválně neupřesňuju) , nebo navštívit jiná fóra, která se zabívají problematikou Billových produktů např.: http://www.ta-----h.com , opět neupřesním schválně...Spectral píše:Po složení přísahy o mlčenlivosti jsem od Lemry získal ten návod a bohužel to ... funguje. Je to opravdu extrémně jednoduché a naprosto přístupné. Souhlasím s Lemrou, že to není náhodný bug, ale zadní vrátka. MS mě tímto opravdu zklamal.
Nejde o nějaký "warez" , ale o "zadní vrátka Mikys**u" , asi až moc benevolentní - i když chápu extrémní případy, kdy je i tato skulina nutná.
Opět opakuju, je to legální součást Woken, ale Lemra má pravdu, proč tuto "vlastnost Woken" na fóru nezveřejňovat. Lze to lehce zneužít...Jo a platí to i pro WXP.
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
- viki_
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

Nápověda-přík.řádek-n** ***r - je to ale pouze v XP Pro, XP Home to uměj, ale tento příkaz není v nápovědě pro Home.Alois píše:To je nadelani atajnustkareni, kdyz je to v navodu nevim proc bys nemohl presne popsat kde a jak, kdyz si koupim software, myslim ze zverejneni informace o jakekoliv jeho funkci je naprosto regulerni zalezitosti..a pokud je ten produkt tak spatnej, ze informace by mohla vest k nejakym negativnim nasledkum, tak si aspon uzivatel rozmysli, cim jej v kompu nahradi!!!Shit píše: Pro ostatní: Lze si přečíst nápovědu k WinXp (schválně neupřesňuju) , nebo navštívit jiná fóra, která se zabívají problematikou Billových produktů např.: http://www.ta-----h.com , opět neupřesním schválně...
- Dony
- Středně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prostudoval jsem si všechny relevantní postupy, které mě napadly a bohužel musím souhlasit, že se dělal z komára velbloud.
Využití příkazu XXX, jako přísně tajná finta jaksi nefunguje, protože na to abys změnil uživateli administrátor heslo musíš být sám jaksi oprávněn - tj. mít taky práva administrátora.
Kdyby se jednalo o skutečnou bezpečnostní hrozbu, byla by využívána a existovala by na ni záplata.
Využití příkazu XXX, jako přísně tajná finta jaksi nefunguje, protože na to abys změnil uživateli administrátor heslo musíš být sám jaksi oprávněn - tj. mít taky práva administrátora.
Kdyby se jednalo o skutečnou bezpečnostní hrozbu, byla by využívána a existovala by na ni záplata.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Dony
- Středně pokročilý

jako bych to nerikal
proste kdyz je spravne nastavenej system, beznej uzivatel by nemel mit sanci cokoliv s adminem provest, ale kdyz se chce a je na to spravne udelatko, vsechno jde a to neni problem jen u microsoftu, neprolomitelnej system neni
proste kdyz je spravne nastavenej system, beznej uzivatel by nemel mit sanci cokoliv s adminem provest, ale kdyz se chce a je na to spravne udelatko, vsechno jde a to neni problem jen u microsoftu, neprolomitelnej system neni
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - fabricio
- Nováček

-
Nazdar lidi. Potřeboval bych zjistit heslo do WIN XP. Nechci ho měnit, jen přihlásit, ať mužu stahovat. Máme to tu jen na prohlížení a nemůžeme používat EXE soubory. Vím, že tu jsou ruzné fígle, ale pomuže mi nějakej ??? Nebo víte jak otevřít EXE soubor který je ochráněn. Zkusil jsem ho přejmenovat a otevřít sám v sobě, ale dělá to chyby 
- maxim79
- Nováček

Administrator Password Crack.bin (hledej na IRC), vypal na CD a v BIOSu nastav bootovat z CD-ROMTomV píše:Je někajá možnost přihlásit se na účet systémového admina (Administrator), když jsem zapomněl heslo ??
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo to je ten vtípek přes linux, jo to je zákeřná všivárna. Ale pořád to není nic pro opravdu nebezpečný lumpy. Protože potřebují dostat se k počítači a ještě mít možnost bootovat z CD-ROMky.maxim79 píše:Administrator Password Crack.bin (hledej na IRC), vypal na CD a v BIOSu nastav bootovat z CD-ROMTomV píše:Je někajá možnost přihlásit se na účet systémového admina (Administrator), když jsem zapomněl heslo ??
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: