Frekvencia Durona

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
adam82
Začátečník
Začátečník

Frekvencia Durona

Příspěvek od adam82 »

Mám Durona 750@917, voltáž je dvihnutá na 1,7 (pôvodne 1,6). Bohužial vyššie sami nepodarilo ísť, lebo systém sa potom stáva nestabilný. Neviem ale či je to skutočné maximum CPU alebo sa dá ísť ešte vyššie, ak by som zvýšil vCore. Klasickou cestou cez bios sa mi už ale napätie viac zvýšiť, takže skôr než začnem rezať mostíky by som rád vedel niejaký ten názor. (A tiež niečo o tom aké riziko je vlastne ak budem rezať mostíky)
deda
Nováček
Nováček

Příspěvek od deda »

Novej Duron 1400 stojí kolem 1200,-
Jestli ho umí tvoje deska a pameti /133 fsb/, tak není ocem premýslet.
Pokud ne, tak inovuj celej motor.
Starý Durony jsou jiz mimo mísu. :old4:
Soltek NV 400-64, XP 2200@2.0GHz /fsb 166/, 2x256MB/333MHz, Prolink FX 5200@275/475, WD 40GB/7200ot/8MB, kombo LG 48x24x48x16
adam82
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam82 »

deda píše:Novej Duron 1400 stojí kolem 1200,-
Jestli ho umí tvoje deska a pameti /133 fsb/, tak není ocem premýslet.
Pokud ne, tak inovuj celej motor.
Starý Durony jsou jiz mimo mísu. :old4:

Ja viem. Doska mi vie aj athlony a je v pláne /Athlon 2400 XP+/, ale toto potrebujem kým budem mať prachy.
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

750 (spitfire) jsem mel doma, a max 850....takze 917 velmi slusne, vrchol meli neco kolem 1000, nekomu se povedlo 1100 ale to je nahoda a hlavne pekelne chlazeni....jinak voltaz 2V nebyla u duronu vyjimka....ale me se to riskovat nechtelo :-)

u tech mustku mam dojem ze to vychazi tak ze nemusis zadnej rezat pouze spojovat(uz si moc nepamatuju jak jsem to delal)....

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
adam82
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam82 »

PAJA píše:750 (spitfire) jsem mel doma, a max 850....takze 917 velmi slusne, vrchol meli neco kolem 1000, nekomu se povedlo 1100 ale to je nahoda a hlavne pekelne chlazeni....jinak voltaz 2V nebyla u duronu vyjimka....ale me se to riskovat nechtelo :-)

u tech mustku mam dojem ze to vychazi tak ze nemusis zadnej rezat pouze spojovat(uz si moc nepamatuju jak jsem to delal)....
Tie mostíky som pozeral na www.ocinside.de kde je taký interaktívny návod, do ktorého nahádzeš hodnoty a ono ti to vyhodí čo rezať a čo spájať /asi to poznáš/ a podla toho by som mal aj rezať aj spájať.
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

ano znam, je to dobra stranka....

u me to prave (nastesti :D ) vyslo tak ze jse jen spojoval tuzkou... kazdopadne krome toho ze ztratis zaruku (coz te dnes asi moc netizi) by jsi pokazit nemel nic, vzdy to de vodivym lakem a podobne napravit....

adam82
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam82 »

PAJA píše:ano znam, je to dobra stranka....

u me to prave (nastesti :D ) vyslo tak ze jse jen spojoval tuzkou... kazdopadne krome toho ze ztratis zaruku (coz te dnes asi moc netizi) by jsi pokazit nemel nic, vzdy to de vodivym lakem a podobne napravit....
Tiež si myslím. A len tak náhodou nevieš čím by som to tak asi mal rezať ?? Tá predstava že krájam svoj CPU :o sa mi totiž príliž nepáči a rád by som to aspoň niejako jemne alebo tak.
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

vhodna je treba ziletka, nebo takovej ten nozik na koberce a podobne (ted sí nemuzu vzpomenout jak se jmenuje)...ta vodiva vrstva je celkem tenka takze zadne centimetrove zarezi do cpu :lol:

adam82
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam82 »

No fajn, tak uvidím čo a ako.

Dík za konzultáciu
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

Mam durexe 750 ale když sem řezal a spojoval na 850 tak mi PC nenaběhne. Tak sem to dal zpět a v poho. Takhle sem to zkoušel docela dlouho. Furt to nejde, ale i když dam FSB ze 100 třeba na 101 tak je system taky hned nestabilni a musim do něj pouštět 1.5v a ne 1,6 jinak se taky seká. HELP A RADY PLZ
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“