Mne prozatim prijde, ze to vetsinu veci mirne brzdi
Mit 2 ukazatele zatizeni CPU je sice hezka frajerina ale asi to za to nestoji ne?

V čem je nárust markatní? jsou to spíš programy nebo hry?aTTim píše:Ficurku pouzivam, zda se mi to byt dobra vec. Tvuj problem mozna bude spocivat v chybe WinXP - viz Q815227

V hrach a bechmarcich je se zapnutym HT pokles vykonu....narust se zaznamena treba pri komprimaci dat a kopirovani filmu, a k tomu dohromady jeste prehravat video....tam je znat zapnuty HT....HT je podle me investice do budoucna.....uvidime za rok, jak bude vyuzivan.......karf píše:V čem je nárust markatní? jsou to spíš programy nebo hry?aTTim píše:Ficurku pouzivam, zda se mi to byt dobra vec. Tvuj problem mozna bude spocivat v chybe WinXP - viz Q815227

Mohu potvrdit, ze po aplikaci opravneho patch'e na zminenou chybu, doslo k vyraznemu zlepseni pri praci s velkymi video-soubory. Predtim jsem mel chut HT disablovat. Jinak ten patch bude soucasti SP2 pro WinXP.aTTim píše:Ficurku pouzivam, zda se mi to byt dobra vec. Tvuj problem mozna bude spocivat v chybe WinXP - viz Q815227