nehraje subwoofer

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
jet
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

nehraje subwoofer

Příspěvek od jet »

mam 5.1 sestavu repraku a moc sev tomdle nevyznam ale chtel bych vedet proc mi pri pousteni mp3 hrajou jen dva predni satelity a zadek, center a subwofer mlci! nejde to nak nastavit aby hrali vsechny repraky? jestli jo tak jak nebo pomoci ceho?
Naposledy upravil(a) jet dne pát 2. led 2004, 12:46, celkem upraveno 1 x.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nejdriv si nastav klasicky ve zvuku Winů ze mas 5.1 - potom pokud pouzivas na prehravani mp3 winamp tak dej Options - Preferences - Output - a tam zadej Direct Sound. Bude to dal klasicky stereo, ale rozhodi se do vsech beden.... jestli je tohle to o co ti jde :wink:

Jinak priste,prosim, zadavej nazev threadu nejak srozumitelneji at kazdej hned pochopi o co v nem pujde... Dík.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

jet
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

to sentenced

Příspěvek od jet »

jo to jsem vsechno udelal, ale porad nic! nema se tam neco nakonfigurovat?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

No třeba přepnout v ovladačích zvukové karty na mód 5.1 a udělat test jednotlivych beden, většina ovladačů na zvukovky to má v sobě, většinou najdeš obslužný program na liště vedle hodin vpravo dole.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
jet
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jet »

no to jsem taky udelal, hrajou vsechny repraky. ale jak rekl sentenced, ja jen chci aby vsechny repraky hraly to jedno stereo a to mi nikde nejde nastavit:(
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

Mozna by chtelo vedet na jakych reprakach to blbne a jaka je tam zvukovka... Takhle ti tezko nekdo poradi...
K7VTA3-VIA KT266, 1000MHz Thunderbird, 512 + 128 Mb RAM, SAPPHIRE RADEON 9500-64MB, SEAGATE 40 GB, SB Live 5.1 + Genius HT 5.1
Score: 2249 - 3dMARKs03
jet
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jet »

ale ono to neblbne, ja jen nevim jak to nastavit. kdyz uz tak to jsou TEAC PowerMax1800 5.1 na integrovany zvukovce ALC650.
jet
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jet »

tak uz jsem to vyresil, bylo to starejma ovladacema! jsem to ale blb kdyz me to nenapadlo zkusit hnedka. jinak vsem dekuju za rady!
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“