NFS Underground

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Nidzo píše:
VikX píše:to chce vytrvalost a snazit se soupere dostat z drahy, treba pri nekaky odbocce... Ale vetsinou sem se rozmlatitl i snim....
Vytrvalost??? Vzdyt uz to jedu aspo po 100 :oops:
Za chvíli tam budu, tak ti řeknu jak na to :wink: . Je to super hra takhle před zkouškovým obdobím :lol:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

Nevíte někdo ja na Online hraní? PLS!!!!!!!
Nešel mi stáhnou ten patch přes hru, tak sem si ho stáhnul na
NFS-planet.de
A v multiplayeru mi to pořád hlasí, že to chce ten patch a nepustí mně to dál!!!! Prosim prosim prosim prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poradte jak na to!!!
Chci si zahrát!!!!!!!!! :old9:

Jo jinak tady: http://www.nfs-planet.de/nfs7_tools.php?lang=eng
si můžete stáhnout MUSIC IMPORTER a jiné....
8)
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jo ještě sem tady někde čet, že při dragu tam sou náký ženský,
no a já to mam už tejden dohraný a žadný ženský sem tam neměl! :evil:
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

To neni jen u dragu ale zalezi to jestli to mas v option nastaveny ale presne jak se to jmenuje ti nereknu... JInak kdyz si zapnes ti zensky tak tam budou pri vsech startech hned od zacatku, akorad teda pri Drift zavodech tam ti to odmavne chlap... 8-)
K7VTA3-VIA KT266, 1000MHz Thunderbird, 512 + 128 Mb RAM, SAPPHIRE RADEON 9500-64MB, SEAGATE 40 GB, SB Live 5.1 + Genius HT 5.1
Score: 2249 - 3dMARKs03
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

pmasarik píše:Moj rychlostny rekord Skyline 352Km/h... :sad: ale bola to fuska...
malo... s RX-7 mam 368.. a jeste trocha nitra zbyla :)
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

VikX píše:To neni jen u dragu ale zalezi to jestli to mas v option nastaveny ale presne jak se to jmenuje ti nereknu... JInak kdyz si zapnes ti zensky tak tam budou pri vsech startech hned od zacatku, akorad teda pri Drift zavodech tam ti to odmavne chlap... 8-)
Jo už sem nato přišel. Chybí mi Pixel a Vertex shadery :? a proto mi nejde ani blur efekt. Přijde mi to docela k smíchu já mam :
Duron 1.3, 512Mb, G-force 2 64mb
A brácha s Playstationem 2 kterej má 200 MHz, 32 MB a nákou S3 Trio 32Mb
A ten Nfs Underground mu jde rychlejš, se všema efektama a v plný kráse :evil:
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

Lipfeather píše:
VikX píše:To neni jen u dragu ale zalezi to jestli to mas v option nastaveny ale presne jak se to jmenuje ti nereknu... JInak kdyz si zapnes ti zensky tak tam budou pri vsech startech hned od zacatku, akorad teda pri Drift zavodech tam ti to odmavne chlap... 8-)
Jo už sem nato přišel. Chybí mi Pixel a Vertex shadery :? a proto mi nejde ani blur efekt. Přijde mi to docela k smíchu já mam :
ne tim to nebude i na GeForce 2 to odmavne zenska, teda jestli mi kamos nekecal... Ale ja mu verim...
K7VTA3-VIA KT266, 1000MHz Thunderbird, 512 + 128 Mb RAM, SAPPHIRE RADEON 9500-64MB, SEAGATE 40 GB, SB Live 5.1 + Genius HT 5.1
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

VikX píše:
Lipfeather píše: Jo už sem nato přišel. Chybí mi Pixel a Vertex shadery :? a proto mi nejde ani blur efekt. Přijde mi to docela k smíchu já mam :
ne tim to nebude i na GeForce 2 to odmavne zenska, teda jestli mi kamos nekecal... Ale ja mu verim...
Kecal :-)

Me, at sem delal co sem delal, se na G4 MX420 nezobrazila. Potrebujes hardwerovou podporu DX8
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

No ono se to da dohrat v pohode s kazdym autem... Ja jezdil se Civicem a dohral sem to...
Sllade
Nováček
Nováček

For Nidzo

Příspěvek od Sllade »

tak co nidzo jak si na tom už si to dohral nebo kde ses???
Ja ted zaboha nemůžu zajéct ot poslední kolo
a co s čim jezdíš???
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: For Nidzo

Příspěvek od Nidzo »

Sllade píše:tak co nidzo jak si na tom už si to dohral nebo kde ses???
Ja ted zaboha nemůžu zajéct ot poslední kolo
a co s čim jezdíš???
Konecne sem dojel to 95 kolo.....ted nevim, myslim 99.....sem zvedavej, az se zase do toho pustim, ted spis parim Nhl a Fifu.

Moje nej auticko zatim hledam.....nejspis to vypada na Acuru NSX
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Tak jsem v 104 kole. Zatím jsem jezdil s Civicem, jen jeden drag jsem jel s Eclipsem. Teď mam Skyline. Bomba ta hra mě dostala!
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

karf píše:Tak jsem v 104 kole. Zatím jsem jezdil s Civicem, jen jeden drag jsem jel s Eclipsem. Teď mam Skyline. Bomba ta hra mě dostala!
Dneska se snad jeste k tomu dostanu.....tak zase o kus dal....doufam

Jo a pekne me ***** ostatni auta s tema blatnikama, vzdyt ja je porad rozsirovat nemohu. :cry:
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

No do, ani nechci rict to slovo, ted sem hral a dojel sem 110 kolo proti te mazde a kdyz sem dojel se mi resetnul komp, rikam no nic, to zmaknu znova jenze: ONO MI TEN RESTART VYMAZAL VSECHNY SEJVY TAKZE TO MUSIM JECT OD ZNOVA!!!!!!!!!

pokud se nikdo nachazite neco okolo 105 kola ci tak nejak, please poslete mi save na mail. JA TO ZNOVU JECT NECHCI. Jen NE po 111 ci 112 zavode, ja to chci regulerne dojet. Diky

EDIT: Kdybyste videli jak me to *****.
Naposledy upravil(a) Nidzo dne ned 4. led 2004, 14:07, celkem upraveno 1 x.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Nidzo píše:No do, ani nechci rict to slovo, ted sem hral a dojel sem 110 kolo proti te mazde a kdyz sem dojel se mi resetnul komp, rikam no nic, to zmaknu znova jenze: ONO MI TEN RESTART VYMAZAL VSECHNY SEJVY TAKZE TO MUSIM JECT OD ZNOVA!!!!!!!!!

pokud se nikdo nachazite neco okolo 105 kola ci tak nejak, please poslete mi save na mail. JA TO ZNOVU JECT NECHCI. Jen po 111 ci 112 zavode, ja to chci regulerne dojet. Diky
Škoda, já užo to dohrál. Rozšířené blatníky jsem dostal asi v 109 kole. Nissan Skyline rulezzz.
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

Stejnak jak dlouho ti to jede tech 350? Mylsim ze se Civic zacne ke konci dragu vzdycky poradne varit, par krat sem ho uz uvaril (chybel dalsi stupen) :)))
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Poprví sem to dohrál s Peugot 206. A ted to hraju znova s Mazdou Miata.
Ta hra je jeko droga!!!!!!! :twisted:
Alois
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

NFS UNDERGROUND a FSAA

Příspěvek od Alois »

Nmeuzu zapnout vyhlazovani ...nejaky napad? dik.
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: NFS UNDERGROUND a FSAA

Příspěvek od Butch »

Alois píše:Nmeuzu zapnout vyhlazovani ...nejaky napad? dik.
Normálně to zapni ve WIN(V Control panelu) a restartni PC(někdy je ten restart potřeba někdy ne, záleží na driverech)

Nastavit FSAA přímo ve hře nepodporuje většina her.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

karf píše:
Nidzo píše:No do, ani nechci rict to slovo, ted sem hral a dojel sem 110 kolo proti te mazde a kdyz sem dojel se mi resetnul komp, rikam no nic, to zmaknu znova jenze: ONO MI TEN RESTART VYMAZAL VSECHNY SEJVY TAKZE TO MUSIM JECT OD ZNOVA!!!!!!!!!

pokud se nikdo nachazite neco okolo 105 kola ci tak nejak, please poslete mi save na mail. JA TO ZNOVU JECT NECHCI. Jen po 111 ci 112 zavode, ja to chci regulerne dojet. Diky
Škoda, já užo to dohrál. Rozšířené blatníky jsem dostal asi v 109 kole. Nissan Skyline rulezzz.
HNISAN? co to je? pravda... vzal jsem si ho na Eddieho... ale jinak je muj milacek Mazda MX-5 :) na tu mi nikdo nesahne :).... RX7 je taky dobra, ale k MX5 mam citovy vztah :))))
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“