Taka trosku strsia vecicka
No zaujimalo by ma na kolko sa vam podarilo vyhnat PIII 866 EB (133FSB) mam dosku ASUS CUSL-2 a ked som kupil new pamete tak som to vytiahol na FSB 150 uplne stabilne 100%
Tak co apmeta si este na takuto starinu?

wowo no to mame dost podobne. Pametem mam nejake MAJOR CL2 takze mi v pohode frcia na 150MHz a ked to dam vyssie tak za mi uz prehrieva CPU ale s PCI nemam ziadny problemKert píše:Mam P-III 800EB a jedu na 900/150FSB, mam ASUS CUSL2. Když jdu nahoru tak narazim na problem že už to nerozdejchává PCI. Nepomáhá ani poměr 133/100/33. Jinak paměti jsou to nejdůležitější ... mam Kingmax PC 150.
tak daj watercool a chod hore...Blackened píše:wowo no to mame dost podobne. Pametem mam nejake MAJOR CL2 takze mi v pohode frcia na 150MHz a ked to dam vyssie tak za mi uz prehrieva CPU ale s PCI nemam ziadny problemKert píše:Mam P-III 800EB a jedu na 900/150FSB, mam ASUS CUSL2. Když jdu nahoru tak narazim na problem že už to nerozdejchává PCI. Nepomáhá ani poměr 133/100/33. Jinak paměti jsou to nejdůležitější ... mam Kingmax PC 150.