A da se nekde sledovat kolik mas od zacatku mesice nastahovano/nauploadovano dat ?miho píše:Nepouziva. Ani NAT.
NOVÉ tarify ADSL
Moderátor: Don
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
telecom ti pošle mail, jakmile máš vyčerpáno 50, 80 a 100% tušim...Jiri Drak píše:A da se nekde sledovat kolik mas od zacatku mesice nastahovano/nauploadovano dat ?miho píše:Nepouziva. Ani NAT.
jinak třeba nextra má na svých stránkách docela podrobný statistiky o trafficu - záleží to asi jak je "aktivní" provider.
jinak na měření dat jsou i různý freeware programy
- miho
- Čestný člen

-
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Co te v tom pripade vlastne drzi u ADSL ?miho píše:Pokud nekoho zajima jak mi to ted jede v prubehu dne (v noci je to lepsi)
30Kbit/s, prumerny ping 100ms, packet loss 18%
to je podstatne horsi nez modem.
Kvuli tomu packet loss mam potize s odesilanim vetsich mailu atd.
Neni proti tomu pripojeni pres ET nebo TM vyhodnejsi a za 1/2 cenu ?
PS: Stale se musim hlasit pres dashboard a jede to furt uplne stejne jako loni. Kdyz to tak zustane nebudu se zlobit. Jenom netusim jak to bude s tim limitem, abych nebyl prekvapeny az mi prijde faktura za leden
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
varinata 192/64 s limitem neexistuje, takže soud bys v případě nutnosti vyhrál. to že telekom v tom má bordel neni tvoje chyba. užívej si dokud můžešJiri Drak píše:[Jenom netusim jak to bude s tim limitem, abych nebyl prekvapeny az mi prijde faktura za leden
navíc pokud by ti nepřišel mail o vyčerpání limitu a/nebo o automatické migraci služby, tak bys případný soud vyhrál tuplem
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jak znam draka tak ma uz jiste pripravenou zalobu
nas telecomik me zacina pekne srat, od novyho roku mi blbne dial-up jako svina a kdyz uz se konecne pripojim tak to za chvili padne....a nedela to jen me, asi tam zase neco posraly kuny jedny..............
nas telecomik me zacina pekne srat, od novyho roku mi blbne dial-up jako svina a kdyz uz se konecne pripojim tak to za chvili padne....a nedela to jen me, asi tam zase neco posraly kuny jedny..............
It's free software and it gives you freedom!
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Tak dneska me odstrihli a jedu uz na 512
. Ping nastesti zustal OK, rychlost trvale +/-460kbps. Jak sem tak koukal na ty tarify, tak me prijde u vsech firem (pokud nejedou bez limitu) jako nejvyhodnejsi prejit na tu variantu s 3GB a doplacet si pak po 1GB nebo je v tom nejakej hacek ?
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56