Gigamaster media
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- cert
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Gigamaster media
Kde sa vyrabaju Gigamaster media a kde sidli firma?
Ake mate skusenosti s tymito mediami?
Ake mate skusenosti s tymito mediami?
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: Gigamaster media
Tyhle media uz mi nesmí do baráku.... Mel jsem na nich nekolik filmů a zhruba po 3-4mesicich zacali "blbnout" az se staly temer necitelnyma... Opravdu kvalitni medium na zalohu dat, pche.... Tfuuj.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- cert
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kedy boli tie problemy?
Ako davno to je co si mal problemy s Gigamastermi?
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Vypalovany to bylo asi pred pul rokem - tu "absolutni nečitelnost" jsem zjistil asi pred 2 mesici
Bavil jsem se o tom s lidma, ktery na ne tenkrat taky zalohovali a dopadli jsme vsichni temer stejne....
Bavil jsem se o tom s lidma, ktery na ne tenkrat taky zalohovali a dopadli jsme vsichni temer stejne....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Giga mastery jsem koupil asi před 2 rokama na Invexu a docela se na ně dalo pálit. Teď mam ale "náladového" plexe a jiné než Datalife plus Verbatim nekoupím 
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- cert
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Ehm, není Verbatim jako Verbatim. Už jsem to psal mnohokrát. Pravý Verbatim s vrstvou od Mitsubishi Chemical je DataLife Plus. Ty se většinou prodávají s ochrannou vrstvou Crystal a tu poškodíš leda hřebíkem. Je to nejodolnější vrchní strana ze všech prodávaných médií.
Potom tady jsou CD Verbatim DataLife (bez plus), které ve skutečnosti vyrábí úplně jiné továrny (CMC, Moser Baer India apod.) a kvalita je pak samozřejmě úplně jinde. To si pak někdo koupí tenhle levnej "Verbatim" a diví se, že to není ono.
Jinak Imationy vyrábí CMC (průměr), Gigamastery nevím - nikdy jsem si takový shit nekoupil.
Potom tady jsou CD Verbatim DataLife (bez plus), které ve skutečnosti vyrábí úplně jiné továrny (CMC, Moser Baer India apod.) a kvalita je pak samozřejmě úplně jinde. To si pak někdo koupí tenhle levnej "Verbatim" a diví se, že to není ono.
Jinak Imationy vyrábí CMC (průměr), Gigamastery nevím - nikdy jsem si takový shit nekoupil.
Veterán
- Flamer
- Nováček

Blbost
Je to pravda ze gigamaster po case odejdou? Mam Plextor 708A a palil jsem zatim jenom dva jak vy rikate smejdy a ve stolnim sli v poho prehrat tak nevim proc by po case nemeli jit prehrat
CPU:P4 2,4(FSB 533);MB: ASUS P4T533-C i850E;RAM:512 RDRAM PC800; GRAFIKA:ATI RADEON 9700PRO;HDD: WD 800JB 80GB 8MB , Hitachi 7K250 165 GB 8MB;ZVUK: SB Audigy;MECHANIKY: DVD+RW/RAM LG GSA-4166B ;DVD+RW Plextor 708A;REPRO: Creative Inspire 5300; MONITOR: 19"ViewSonic P95f+PDA:HP hx2110
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To jsou ty crystal vid???Spectral píše:Ehm, není Verbatim jako Verbatim. Už jsem to psal mnohokrát. Pravý Verbatim s vrstvou od Mitsubishi Chemical je DataLife Plus. Ty se většinou prodávají s ochrannou vrstvou Crystal a tu poškodíš leda hřebíkem. Je to nejodolnější vrchní strana ze všech prodávaných médií.
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Spectral
- Středně pokročilý

-
- Pajik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Patrice
- Začátečník

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Me uz zbylo doma posledni Gigamaster vypaleny DVD - mam na nem zalohu zakoupenyho hudebniho DVD, takze je mi to celkem fuk - zazalohuju jinam, ale proste to byla definitivni posledni kapka. Bohuzel ta "kvalita" se projevi ne po tydnu, ale treba az po pul roce, takze neni lehky rict - palim na tyhle a jsou skvely... proste udivime.
Ted jedu prevazne na Samsungy (ty uz pouzivam vic jak pul roku a zadnej problem) a Verbatim DVD + R - zatim se jevi velmi dobre....
Ted jedu prevazne na Samsungy (ty uz pouzivam vic jak pul roku a zadnej problem) a Verbatim DVD + R - zatim se jevi velmi dobre....
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Oj nojo, ja si toho jaksi nevsiml....mno za 11kc to zas tak spatny neni...Spectral píše:K čemu konkrétně ta otázka patří? Jestli k těm odolným DataLife Plus, tak ano - to jsou ty s povrchem Crystal, ale je to napsáno už v původním příspěvku...
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Albi
- Středně pokročilý

Mě nepříjdou Multidiscky jako no name. Já s nima mám dobrý zkušenostiNidzo píše:Jojo, ja uz taky po spatnych zkusenostech s "no name" cd (napr Multidisc) presel na Verbatim
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";
- Pajik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jestli to tedy dobře chápu, tak ty tvrdíš že když po půl roce otevřu DVDčko s filmíkama a pustím ho, že mi nepůjde???Sentenced píše:Me uz zbylo doma posledni Gigamaster vypaleny DVD - mam na nem zalohu zakoupenyho hudebniho DVD, takze je mi to celkem fuk - zazalohuju jinam, ale proste to byla definitivni posledni kapka. Bohuzel ta "kvalita" se projevi ne po tydnu, ale treba az po pul roce, takze neni lehky rict - palim na tyhle a jsou skvely... proste udivime.
- zombux
- Odborník PCT

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Presne to se mě (a nejen mě) s mediama Gigamaster stalo - proste šly, šly a po pul roce začal film "škubat" až postupne kino ten disk ani nenačetlo a šel do koše.....Pajik píše:Jestli to tedy dobře chápu, tak ty tvrdíš že když po půl roce otevřu DVDčko s filmíkama a pustím ho, že mi nepůjde???