Mercedes-Benz World Racing

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mercedes-Benz World Racing

Příspěvek od Orist »

Mercedes-Benz World Racing:

Tak jsem si pred mesicem zahral demo a vypadalo to skvele,pekny auta,pekna alpska krajina.........super
Ted uz mam plnou hru a nic moc extra mi to nepride,vsude kam se podivate je same letadlo/vrtulnik/rogalo a dokonce sem tam videl i ufo
Auta mi nepridou realna,divne zataci,volant nastve nejvic,i kdyzjsem cetl,ze kdyz ma nekdo dost vykonou grafiku,tak se prej toci... (ja mam GF4 MX 440) No podle me je to takova Prumerna zavodni hra...
Jake jsou vase zazitky a nazory na hru Mercedes-Benz World Racing ???
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Mercedes-Benz World Racing

Příspěvek od martin_CZ »

Orist píše:Mercedes-Benz World Racing:

Tak jsem si pred mesicem zahral demo a vypadalo to skvele,pekny auta,pekna alpska krajina.........super
Ted uz mam plnou hru a nic moc extra mi to nepride,vsude kam se podivate je same letadlo/vrtulnik/rogalo a dokonce sem tam videl i ufo
Auta mi nepridou realna,divne zataci,volant nastve nejvic,i kdyzjsem cetl,ze kdyz ma nekdo dost vykonou grafiku,tak se prej toci... (ja mam GF4 MX 440) No podle me je to takova Prumerna zavodni hra...
Jake jsou vase zazitky a nazory na hru Mercedes-Benz World Racing ???
demco bylo fajn, vydrzel sem dve hodky jentak jezdit po krajine a poslouchat (z winampu) mp3ky.. nejlepsi bylo ze se dalo jezdit i pod vodou 8-) ale plnou bych si v zivote nekoupil, vim jak lip utratit 1600 :wink:
ASUS F3T
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tahle hra je dost pěkná po grafické stránce, ale je v ní plno nedodělků.
Například ve městě jde v pohodě jezdit na moři mezi loděma, které plují 3m nad hladinou atd...

Auto se nijak nepotopí, prostě jede na ubohé textuře moře jako by se nechumelilo. Jinak ty modely aut jsou super.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Předem chci říct, že se mi hra opravdu velice líbí a dohrál jsem ji až do konce. Ještě teď si jen tak jezdim po krajinkách, ale modely aut nejsou ani NÁHODOU dokonale. Verze AMG se ve skutečnosti odlišují od seriových aut, ale tady ani náhodou. Stejná kola, stejné vífuky (AMG mají 4 koncovky), stejné spoilery, stejné palubní desky (sériové verze mají tachometry ocejchovány do 260 AMG do 300). K modelům ve hře. Kotoučovým brzdám chybějí brzdící třmeny, některé mercedesy mají přes světlomety jenom texturu. Takže bych řekl, že auta nejsou ani náhodou "dokonalá". Navíc, když vjedu do stínu, tak nevidím vůbec žádná čísla na palubce. Je úplně černá! Na oválu se nedá vyzkoušet maximálka některých modelů, protože při 240 začne auto nadskakovat a zpomalí. Lidé, stromy, hydranty a nevím co všechno ještě, tak přes tyhle věci se dá jezdit skrz. Je to jenom 2D textura. Taky mi vadí, že na tratích se nachází jenom pár rovinek, většinou se pořád musí zatáčet. Když máte SL55 AMG, tak vás jízda maximální rychlostí 150 km/h za celou trať nenadchne a když to hrajete pořád jako já, tak vás to začne pěkně prudit. Snad je to všechno, co se mi nelíbí na týhle jinak skvělí hře. :-D I přes tyhle nedostatky se ale jedná o nejlepší závodní hru tohoto roku(aspoň podle mě). Opravdu se jim to povedlo, jenom si s těma modely aut mohli hrát trošku díl.
Celkové hodnocení: 84%
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Deegr píše:Předem chci říct, že se mi hra opravdu velice líbí a dohrál jsem ji až do konce. Ještě teď si jen tak jezdim po krajinkách, ale modely aut nejsou ani NÁHODOU dokonale. Verze AMG se ve skutečnosti odlišují od seriových aut, ale tady ani náhodou. Stejná kola, stejné vífuky (AMG mají 4 koncovky), stejné spoilery, stejné palubní desky (sériové verze mají tachometry ocejchovány do 260 AMG do 300). K modelům ve hře. Kotoučovým brzdám chybějí brzdící třmeny, některé mercedesy mají přes světlomety jenom texturu. Takže bych řekl, že auta nejsou ani náhodou "dokonalá". Navíc, když vjedu do stínu, tak nevidím vůbec žádná čísla na palubce. Je úplně černá! Na oválu se nedá vyzkoušet maximálka některých modelů, protože při 240 začne auto nadskakovat a zpomalí. Lidé, stromy, hydranty a nevím co všechno ještě, tak přes tyhle věci se dá jezdit skrz. Je to jenom 2D textura. Taky mi vadí, že na tratích se nachází jenom pár rovinek, většinou se pořád musí zatáčet. Když máte SL55 AMG, tak vás jízda maximální rychlostí 150 km/h za celou trať nenadchne a když to hrajete pořád jako já, tak vás to začne pěkně prudit. Snad je to všechno, co se mi nelíbí na týhle jinak skvělí hře. :-D I přes tyhle nedostatky se ale jedná o nejlepší závodní hru tohoto roku(aspoň podle mě). Opravdu se jim to povedlo, jenom si s těma modely aut mohli hrát trošku díl.
Celkové hodnocení: 84%
nemas treba nastavenou "realitu" na arcade? :) .. jinak si este zapomnel ze AMG nemaj vrtany kotouce. nebo se pletu? :D
ASUS F3T
Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Ty auta ať je to C200 CDI nebo C32 AMG tak vypadají úplně stejně. Liší se jenom štítkem na kufru, ale s těma kotoči máš recht. Já zapoměl. :x Mám nastavenou 100% simulaci, ale i tak auta zrychlují rychleji než ve skutečnosti. Maximálka však už odpovídá. Mercedes E320 CDI 02 má špatně odstupňovanou převodovku. Nedostanu z něj víc jak 220. E270 CDI jede rychleji, ale ne ve skutečnosti!
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Tak se omlouvám. Ty auta zrychlujou jako ve skutečnosti. Časomíra se zapne o něco později, než se odstartuje závod. :oops:
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

vravim si..mam volant a secky autove gamesky ma prestali bavit
nainstalujem demo1 a demo2 a skusam....
tyyjoo!!! ten zvuk CL230 nad 5500RPM je kraaaaasnyy!!
uz to mastim cez dve hodiny a sranda, fakt!
a kedze je uz skoro rok po vydani, tak som zvedavy na cenu
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

vravim si..mam volant a secky autove gamesky ma prestali bavit
nainstalujem demo1 a demo2 a skusam....
tyyjoo!!! ten zvuk CL230 nad 5500RPM je kraaaaasnyy!!
uz to mastim cez dve hodiny a sranda, fakt!
a kedze je uz skoro rok po vydani, tak som zvedavy na cenu
BTW, fyzika celkom realna - GTR to sice nie je, ale spokojnost :)
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“