Samsung 757DFX "tichá" nebo "cvakající"

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Samsung 757DFX "tichá" nebo "cvakající"

Příspěvek od Dony »

jaké máte zkusenosti s elektronikou monitorů v různých cenových skupinách?
Libi se mi tenhle Samsung a nemam rad monitory u kterych pri zmene rozliseni a zapinani se ozyva cvakani a nekdy uplne "rany", obraz pri tom lita jakoby ten monitor mel zrovna zdechnout, je to bezne i u vyssich cenovych skupin?
Da se nejak vycist ze specifikace, ze monitor nema tuhle silenou cvakaci elektroniku?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tady asi težko řict - treba iiyama co mam v podpisu rozhodne nebyla zadarmo a myslim, ze patri mezi "ty lepsi" monitory a obcas v ni solidni lupe :)
Neni to na škodu, človek si zvykne....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

nanami
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nanami »

no ja mam sony e220 to uz je taky trosku lepsi monitor a taky dela tyhle zvuky
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Řeklbych že u samsungů to necvaká, mám zkušenosti s těmito Samsungy a všechny jsou tichý, při přepnutí rozlišení obraz jen na chvíli ztmavne:
950P+, 96P, 76DF, 76BDF, 753DFX.

akorát když demagnetizuješ tak to řachne fest, to jo, ale to dělá upně každej monitor.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

ted sem to zkousel (rozhazely se mi ikonky na plose) :x a necvak. ale mam pocit ze vobcas si cvakne, ale vubec mi to neva. spis je blby ze ta dioda desne moc sviti..(blika)
ASUS F3T
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

dikes, asi do nej pujdu, hodne se mi libi

to martin_cz: sorry za ty ikony :o))
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“