Canon BJ i550

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
mild@
Nováček
Nováček

Canon BJ i550

Příspěvek od mild@ »

Nemáte někdo zkušenosti s touto tiskárnou??? Zajímá mě, jestli se s ní dají vytisknout kvalitní fotografie a taky jestli se nerozmazávají.....
krodo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

k tomu rozmazavani...

Příspěvek od krodo »

:-D kamos byl u vyslechu na policajtech a voni mu dali nakej zapis a v kazdym radku byla linka, takze se to vubec nedalo precist:) meli by si vobcas utrit hlavy :lol:
Athlon XP 1800+@2222MHz,Soltek SL-75FRN2-L, 512MB DDR400 KINGSTON(dual),ATI Radeon 9100 128MB 250@306/400@522(10613 3D marks), SAMSUNG SP0802N 80GB
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

K veci... na fotky jsou lepsi HP ale canony vyjdou v provozu levneji. myslim ze rozdil ani nepoznas. Zajdi primo do nejakyho Canonu a at ti ukazou co to vytiskne. Pak to muzes porovnat treba s HP5550.
ICE
mild@
Nováček
Nováček

Canon x HP

Příspěvek od mild@ »

No já nevím jestli jsou lepši HP než Canony... Tak třeba na Invexu putovaly fotografie od Canonu a to se ani nedalo poznat, že to tiskla nějaká ingoustovka.... :D Mě spiš šlo o to, jestli i550 tiskne kvalitni a nerozmazávatelné fotky.... Já mám doma pěkně starej Canon a kámoš má HP taky zhruba tak starej s přibližně stejnejma parametrama a naplněni jedné černobílé náplně ho stojí o 100 Kč víc !!!!!!! :x
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Proti naplnovani durazne VARUJU!!! vcera jsem se pohadal v Ecotoneru. Asi tak 8 mesicu (bohuzel dnes uz mimo zaruku 0,5 roku) zpatky jsem u nich renovoval cartridge do 930C (cena asi 560 Kč). ted kdyz mi ted jedna dosla tak jsem ji tam dal a vytiskla mi 1 stranku... a konec. sel jsem tam a oni se tvarili co vlastne chcu. koren mi tam kydal ze je to udelany na to abyse s tim tisklo (orginaly vydrzi klidne i 2 roky). nabidl mi ze se mi na to technik za 100 podiva... takze kdyz si to sectu tak uz si muzu poridit klidne novou - originalni (uz se stalo). Pak jeste zacal placat ze po renovaci vydrzi cartridge funkcni tak asi 3 mesice (pak v ni klesne tlak - to originaly nedelaji)... to kdyby mi rekli uz tehdy tak bych tu renovaci renovaci v zivote neudelal...

U canonu renovace asi celkem vydrzi, protoze neplni cartridge pod tlakem, ale uz do ecotoneru uz stejne nepujdu.

Vim ze je to off topic, ale kdyz ji psal o tech naplnich tak povazuju za vhodne to sem napsat.

kazda fotka vytistena na inkostu se ti muze maznout. nejlespi bude si to jit primo vyzkouset. Pro canon je tady BossCan a pro HP je C-System.

ICE
Czernobyl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Czernobyl »

kamos na ni tiskne obaly na DVD a vypadaj fakt dobre (a to tiskne jen s obyc ink. kazetama a na nejakej levnej foto papir od LOGO). Obaly na DVD nejsou fotky ale myslim, že fotky to taky zvladne dobre.
mild@
Nováček
Nováček

Příspěvek od mild@ »

No s některýma cartridgema je opravdu problém.... Např. máma má v práci nějakej
HP a musí si dávat naplňovat cartridge sama... A v té firmě kam chodí ji taky řikali
ať si radši koupí novou... Jednu náplň chvilku nepoužívali zaschla a tak jsem ji dostal
na "pitvání"....
Já naštěstí takovéto problémy nemám... můj stařičkej Canon BJC-240 a jeho černá cartridge,
kterou jsem dával naplňovat třikrát, mi slouží už víc než čtyři roky :-)
Ale s tím rozmazáváním je u těhle starejch tiskáren velkej problém... :(
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Doma mam Canona 250... cartridge je uz renovovana popaty a podle toho to taky vypada.. 8-) ale precist se to jeste da.. :-D Nova do nej stoji vic nez do toho HP...
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“