Mam nainstalovany corel a podla mna je to SHIT.
Poradi mi niekto?
Dakujem

Pokud chceš upravovat obrázky, tak jednoznačně Photoshop.Raptor181 píše:Mozno sa pytam na blbost ale potrebujem program kde si mozem upravovat obrazky a nevien ci je lepsi PHOTOSHOP alebo COREL.
![]()
Mam nainstalovany corel a podla mna je to SHIT.![]()
Poradi mi niekto?
Dakujem

Souhlasím,ale teď jde jen o otázku co je rozuměno "upravovat obrázky"Butch píše:Pokud chceš upravovat obrázky, tak jednoznačně Photoshop.Raptor181 píše:Mozno sa pytam na blbost ale potrebujem program kde si mozem upravovat obrazky a nevien ci je lepsi PHOTOSHOP alebo COREL.
![]()
Poradi mi niekto?
Dakujem
Corel je dost dobrej na vektorovou grafiku, ale Illustrator je ještě je lepší

Corel je vyborny vektorovy editor, Photoshop je vyborny bitmapovy editor. Oba jsou zalozeny na zcela rozdilnych principech a slouzi k ruznym ucelum proto je prime srovnani nesmyslne.Raptor181 píše:Mozno sa pytam na blbost ale potrebujem program kde si mozem upravovat obrazky a nevien ci je lepsi PHOTOSHOP alebo COREL.
![]()
Poradi mi niekto?
Dakujem

oops, no v tom corelu taky nevim, kdyz ma spatne udelany fonty a dela chyby v postscriptu...Kukodlak píše:vo fotoshope sa da gif spravit skriptom a ma to brutal malo a v tom sa corel nechyta
aj ked si neviem predstavit ako by som niekolko stranove noviny robil cez photoshop ... ale na bitmap je best ...
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... 

Hledej, Šmudlo - říká Jára Cimrmann. Tady jsi na PC tuningu a ne ve warezu!Karel Bachor píše:Tak fotošop mám taky a dobrý sice s tim neumím a nä internetu sem a koukal všude hledal a fotošop si stáhneš hned ale corel teda nenašel sem kdepak se to dá stáhnout abych kolegům poradil a porovnal děkuju za tip

proč neakceptuješ, že warez zde nanajdeš?Karel Bachor píše:tak sem hoď adresu pane chytrej - taky nevíš co takový rady mám teda miluju tajemnej jako hrad v krpatech a na disku samý demoverze to znám mám takovejch kámošů hafo už vim proč si říkáš šit je mně to teda jasný

A ještě jedna připomínka, pokud ani neumíš hledat po webu, tak proč někoho osočuješ a napadáš????Karel Bachor píše:tak sem hoď adresu pane chytrej - taky nevíš co takový rady mám teda miluju tajemnej jako hrad v krpatech a na disku samý demoverze to znám mám takovejch kámošů hafo už vim proč si říkáš šit je mně to teda jasný

V tomto foru se zadne adresy na warez, cracky a podobne veci davat nesmi, takze tyhle veci si res nekde jinde.Karel Bachor píše:tak sem hoď adresu pane chytrej - taky nevíš co takový rady mám teda miluju tajemnej jako hrad v krpatech a na disku samý demoverze to znám mám takovejch kámošů hafo už vim proč si říkáš šit je mně to teda jasný

Warez = porizovani, sireni a pozuzivani programu bez patricne licence, porizovani sireni a pouzivani programu umoznujicich obchazeni zabezpeceni proti kopirovani (AKA crack) atd.Karel Bachor píše:no tak se hnedka nečil koukám že to je tady samej morálista![]()
![]()
![]()
takovej drak třeba no dyť by mně stačil link třeba na jenom demoverzi toho korela a já už si potom crak najdu sám to umím na tom je hovno. a ještě jenom otázku co přesně to znamená jako ten warez to slovo děkuju