kvalitni deska k AthlonXP 2500+

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Dony píše:jestli se mi povede vyladit RAID, kterej mi ted moc dobre nefacha (snad to support vyresi, jinak jde na reklamaci), tak ti klido doporucim i to co mam ja, slape perfektne, ikdyz na OC je asi lepsi nforce
Na ten OC máš pravdu.
Karel Bachor
Nováček
Nováček

Příspěvek od Karel Bachor »

no dycky to je porád stejný co je drahý je sice drahý ale nejlepčí a co je levný stojí za hovno tak se podivej ne ceníku a hned víš co je dobrý pro tebe tak asi tak
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Karel Bachor píše:no dycky to je porád stejný co je drahý je sice drahý ale nejlepčí a co je levný stojí za hovno tak se podivej ne ceníku a hned víš co je dobrý pro tebe tak asi tak
Obecně souhlas, ale není pravidlem. Viz Athloni XP - cena dobrá a výkon k ceně nadprůměr :) . To se o Cel****u asi nedá tak říct - cena docela dobrá a výkon nic moc :sad:, snad mně Inteláci prominou :P. Jiná věc je "ostrá"P4. Drahá, ale asi výborná-teď mě zas Inteláci budou chválit :D
A Duronci: Za ty prachy-výborný... :oops:
Karel Bachor
Nováček
Nováček

Příspěvek od Karel Bachor »

no máš tam hezkejch obrázků všecky co si našel ale jinak to je ňáký nepřehledný sem teda nepochopil a nejsem asi sám cosi nám to vlastně chtěl
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Jsme už trochu offtopic ne? :)

Heleď rozhodně když kupuješ novou desku, ber i novej chipset. Tj. pro Athlon jedině nForce2 400 nebo VIA KT600. Všechno jsou to v podstatě vychytanější verze předchozích chipsetů a to by mělo znamenat i míň problémů.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Fuzzi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuzzi »

Ja sem si obejdnal Epox EP-8RDA3+ - nVidia nForce2......podle me to neni marna deska po renovaci.....
Fuzzi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuzzi »

Epox EP-8RDA3+ - nVidia nForce2 rulez.... podle me toto ej v poho
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“