Problém s HDD ST31276A Seagate
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- XXLuc
- Nováček
-
Problém s HDD ST31276A Seagate
Nedávno jsem si sehnal starší HDD s tím, že si oživím starý počítač (Cel366). FDISKem jsem vytvořil oddíl a ten pomocí instalačního cd win98 naformátoval. Spustil jsem instalaci win98 ale ouha: po přeběhnutí scandisku jsem na hlášce "Kopírování souborů nutných k instalaci" (nebo tak nějak) skončil. Napadlo mě tedy nakopírovat obsah celého CD na HDD a spustit instalaci odtud. Tentokrát jsem se však nedostal ani přes scandisk (přesněji řečeno ani přes položku kontrolující FAT). SD mi vypsal tyto chyby:
Alokační tab. soub. (FAT) této jednotky si neodpovídají. SD zjistil, že kopie 2 je nejméně poškozena. Pokud vyberete možnost opravit, SD nahradí kopii 1 kopií 2...
C:XXXXX.XXX je poškozen ačkoli začátek souboru je v pořádku...
Je uváděna nesprávná velikost XXXXX.XXX...
Jakmile jsou na disku nějaká data, tak neprojdou scandiskem a jsou poničené. Jestliže je disk čerstvě naformátován, nelze nakopírovat soubory "potřebné k instalaci" (resp. pokud něco nakopíruje je to poškozené) Abych nezapomněl jde o tenhle kousek: Seagate ST3127A 1275MB. Poradí mi někdo?
Alokační tab. soub. (FAT) této jednotky si neodpovídají. SD zjistil, že kopie 2 je nejméně poškozena. Pokud vyberete možnost opravit, SD nahradí kopii 1 kopií 2...
C:XXXXX.XXX je poškozen ačkoli začátek souboru je v pořádku...
Je uváděna nesprávná velikost XXXXX.XXX...
Jakmile jsou na disku nějaká data, tak neprojdou scandiskem a jsou poničené. Jestliže je disk čerstvě naformátován, nelze nakopírovat soubory "potřebné k instalaci" (resp. pokud něco nakopíruje je to poškozené) Abych nezapomněl jde o tenhle kousek: Seagate ST3127A 1275MB. Poradí mi někdo?
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- DVC64
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- kodl1
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT
Jo a před formátováním zkus zničit všechny partition, nejlepší bude low-level format pokud to umí tvůj BIOSkodl1 píše:Zkus ho sformátovat, mohlo by to pomoct.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Dony
- Středně pokročilý
jakou ma ten pocitac presne konfiguraci? nema integrovanou grafiku a cipset SIS? pamatuju si, ze kdyz jsem delal pred x lety servisaka na pocitace nektere desky takhle blbnuly pri instalaci W98, stacilo tam na instalaci hodit jinou grafiku a pak se to chytlo, jinak to likvidovalo fatky a data... (mozna ze pomahal novejsi bios, ale to jsme tenkrat nedelali)

- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele: