Postřehy z DataNonstop
Moderátor: Don
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Postřehy z DataNonstop
V tuto chvíli se rozhoduju, zda si pořídit od Eurotelu Datanonstop. Mám doma pevnou linku, normální přes modem. Jedno s kritérií, proč přejít je neomezneá doba surfování na netu. Ale chtěl bych se zeptat z Vašich zkušeností, jakou máte rychlost vs. rychlost pevné linky, nebo za kolik se Vám podaří stáhnou 1,10,20MB? Vím, že to není na stahování filmů (škoda), ale rád bych si občas něco většího (100MB stáhnul). Díky za rady, postřehy.
- Dony
- Středně pokročilý

je to pomalejsi nez normalni modem a obcas se to z neznamejch duvodu zasekne, ze neproleze ani paket, ikdyz to ukazuje spojeno a musis se znovu napojit, mnohem lepsi je treba pevna lajna pres mikrovlnu s garantovanou rychlosti (ale taky drazsi)...
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- Io
- Začátečník

Byl jsem na tom stejně
. Taky jediná další možnost byl Telecom. Nicméně, EDN je super věc, přijdu ze školy, hodím taškou o zem, zapnu počítač a s ním i internet. Rychlost stahování (samozřejmě používáš-li GetRight nebo DAP) je přibližně 5.0 až 5.3 KB/s.
Stahovat se samozřejmě dá, ale nepříjemnou vhybou je, že se po cca 100MB zasekne připojení. Ping funguje, ale data prostě netečou. To stačí rozpojit a zapojit modem. Proto se taky nedá stahovat přes noc z FTP (šmejdi jedni
).
Ale třeba minulý víkend jsem stahoval věci do UT2k3 - celkem přes půl giga. Pohoda.
Ale pozor. Nedá se s ním hrát - ping je okolo 800 milisekund. Takže maximálně StarCraft 1v1 a to ještě ne večer.
Tak, snad jsem ti aspoň trochu pomohl.
Stahovat se samozřejmě dá, ale nepříjemnou vhybou je, že se po cca 100MB zasekne připojení. Ping funguje, ale data prostě netečou. To stačí rozpojit a zapojit modem. Proto se taky nedá stahovat přes noc z FTP (šmejdi jedni
Ale třeba minulý víkend jsem stahoval věci do UT2k3 - celkem přes půl giga. Pohoda.
Ale pozor. Nedá se s ním hrát - ping je okolo 800 milisekund. Takže maximálně StarCraft 1v1 a to ještě ne večer.
Tak, snad jsem ti aspoň trochu pomohl.
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Io
- Začátečník

- Dony
- Středně pokročilý

- Xerxes
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
EDN je peklo. Je to pomaly a drahy + si tim zablokujete telefon. Stahovani nepripada v uvahu kdzy se telefon vybije. Ale prej T-mobile ma lepsi nabitku(o malo drazsi ale rychlejsi 84kbps) a pomoci klienta GPRSpeed plus je to jeste o 30% rychlejsi. Na EDN jsem zkousel Cproxy a nic.
>>>sorry za pravopisny chyby<<<
- Shit
- Odborník PCT

Teorie a praxe se proklatě liší. Pokud bydlíš přímo na vysílači, tak snad souhlas, jinak to je to samý, na těch 84kbps zapomeňXerxes píše:EDN je peklo. Je to pomaly a drahy + si tim zablokujete telefon. Stahovani nepripada v uvahu kdzy se telefon vybije. Ale prej T-mobile ma lepsi nabitku(o malo drazsi ale rychlejsi 84kbps) a pomoci klienta GPRSpeed plus je to jeste o 30% rychlejsi. Na EDN jsem zkousel Cproxy a nic.