Prosím o pomoc s Bluetooth
Moderátor: Don
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Prosím o pomoc s Bluetooth
Mám Blouthooth od firmy MSI, model 6967. Při instalaci ovladačů a aplikace s CD bylo vše OK, ale problém nastal, když jsem si stáhl novou aplikaci+ovladače ze stránek MSI. Při inastalaci naběhne tato hláška:(viz níže a nevím, jaký kód to po mě chce, v krabičce nic nebylo. Díky za pomoc.

- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Už jsem na to přišel, jak to je. Ale po týhle zkušenosti si myslím, že pánové z MSI asi hodně chlastají. Takže toto číslo získáte po zaregistravání na netu, takže v nejbližší době očekávám množství spamu. Tam zadáte e-mail,jméno+příjmení, a ID toho klíče, které zjistím tak, že se podívám do aplikace. Jenže to číslo je v options, kam mě to nepustí, protože nemám to číslo z netu. Takový začarovaný kruh. Nezbývá nic jiného, než naistalovat starší verzi, která nechtěla reg. číslo a získat ho. Pánové z MSI, myslete trošku 
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tam zavolal. To, co mi řekli, bych teda od Hotline MSI nečekal. Prý jsou tyto ovladače problémové a že to možná po mě bude chtít kód, který oni nemají (já ano). A ať si prý stáhnu starší ovladače, který dělájí na XP problémypavel.minarik píše:No každopádně bych jim napsal na support nebo se ozval na českou MSI HotLINE: 0800 10 10 10
- zombux
- Odborník PCT

Ještě že ti neporadili zavolat na TaiwanMartin Veselý píše:Tak jsem tam zavolal. To, co mi řekli, bych teda od Hotline MSI nečekal. Prý jsou tyto ovladače problémové a že to možná po mě bude chtít kód, který oni nemají (já ano). A ať si prý stáhnu starší, který dělá na XP problémypavel.minarik píše:No každopádně bych jim napsal na support nebo se ozval na českou MSI HotLINE: 0800 10 10 10. Když jsem se ptal na důvod, proč to tam dali, bylo mi řečeno, že jsou od Tchaiwanu dost daleko na to, aby to věděli. Tak si tak říkám, že takový místo bych taky chtěl, takovou odpověď dokáže dát každý.
ignorelist: kremrole a dezoláti