Problem s modemem
Moderátor: Don
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Problem s modemem
Kamos dneska posilal opet na reklamaci modem...pred mesicem si koupil modem Microcom DeskPorte Voice a uz po 2 ho posila na reklamaci...pokazde mu tejden funguje a pak se mu nejde pripojit...furt to pipa jako kdyz je obsazyno...pokazde sme to zkouseli i u me, takze problem je v modemu...nevite cim to muze byt??? On je opravdu na modemy smolar....za rok a pul uz ma 6 modem...3 interni mu pokazde prej spalila bourka...tak sem mu ted doporucel externi a on ho uz po 2 posila...to si moc dobre nepripadam....nevite teda co tam s tim muze vyvadet??? Predem dekuji
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Přepětí v telefonní lince, zkuste kontaktovat telecom
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nechal si to prej zmerit (normalne u nej nebyli, zmerili to nekde jinde???) a rekli mu ze jestli je modem homologovanej (nebo tak nak) takze to tim nebude....
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Kiki Lopez
- Nováček

Microcom soji za hov.......
Tak to je blbé.Já mám třeba Microcom InPorte Home a v XP když pustím bednu tak se musím připojit do deseti minut neboť potom mi to nahlásí spojení nelze navázat nebo port obsazen a nebo jiné hovadiny co Billa napadly v posteli s manželkou.
V modemu jen tak lupne a nic.Relátko normalně cvaká silněji.Tak pak pomůže jen restart a rychle conect a jedině tak to fakčí.Asi se poohlédnu po jiném.
Mám stroj , úžasné síly zdroj.
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Kiki Lopez
- Nováček

Tak to je v p......
A to sem si myslel že má super modem.Říkám si microcom je dobrá znčka a že to bude OK.Mnohem lepší byl stařičký Motorolácký modem.Jenomže to samé si nemyslela bouřka.Budíž mu šuplík lehký.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Taky se priklanim k tomu ze Microcom Inporte modemy pochazej ze samotnyho pekla.... Tolik problemu jako s nima jsem az posledni rok snad nezazil. Zlaty Origo/well nebo cokoliv jinyho. Zvlast na nForce2/VIA chipsetech je Microcom uplny labuzo. Vetsinou to ani novy ovladace neresi.
Obcas pomaha zkusit vytaceni, prerusit ho a zkusit znova. To jsou radosti..... des bes.
Obcas pomaha zkusit vytaceni, prerusit ho a zkusit znova. To jsou radosti..... des bes.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
servis
no bodajzeby som nevedel preco ti aj ten reaklamovany modem nejde to sa robi ako u nas na Ministerstve podohospodarstva SR 1.zoberiem vadnu suciastku k sebe do kancla 2. pockam dva dni 3. tu istu suciastku zanesiem s5 ze je opravena 4. uzivatel je mesiac spokojny az kym nezisti ze ma podobny problem ako pred mesiacom 
walk away me boys, walk away me boys and by morning we'll be free wipe that golden tear from your mother dear and raise what's left of the flag for me
- PCMark
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kiki Lopez
- Nováček

Jasně
Jo to se mi stalo taky.Pak sem se přestěhoval a měl sem daleko tel.přípojku.Tak sem to protáhl klasickým TP dratem pro siťovky a z nějakých 36-42 jsem teď na 52
.Ale to jen za předpokladu že se mi podaří připojt se na linku.Ale už teď vím že si koupím jiný. 
- Butch
- Středně pokročilý

Mám taky problém, na jednom počítači s interním modemem Microcom InPorte Home.
OP systém WIN2000 + SP3
Připojí se v pohodě.
Ale když chci odpojit internet(odpojuji to pomocí těch dvou monitorků na liště v pravo), tak to nereaguje a čas vesele běží dál.
Spojení se přeruší jen pomocí restaru windows.
Tak se chci zeptat co s tím. Jestli třeba existuje nějaký jiný software(tool) na odpojení připojení nebo jestli je to nastavením modemu.
OP systém WIN2000 + SP3
Připojí se v pohodě.
Ale když chci odpojit internet(odpojuji to pomocí těch dvou monitorků na liště v pravo), tak to nereaguje a čas vesele běží dál.
Tak se chci zeptat co s tím. Jestli třeba existuje nějaký jiný software(tool) na odpojení připojení nebo jestli je to nastavením modemu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mam modem Origo 56K (srandovní název co?) a když dám odpojit, tak se občas stane, že se odpojí až po cca 5 vteřinách. Třeba ten modem na něco čeká. Nezkoušel jsi počkat delší dobu?Butch píše:Mám taky problém, na jednom počítači s interním modemem Microcom InPorte Home.
OP systém WIN2000 + SP3
Připojí se v pohodě.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Butch
- Středně pokročilý

Ještě zkusim nové drivery pro modem a SP4 a uvidim.
Jinak pod WIN98 to fungovalo s těma driverama co používám teď dobře.
Jinak pod WIN98 to fungovalo s těma driverama co používám teď dobře.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- aliencz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám doma volnou přepěťovou ochranu na tlf linku, dostal jsem ji kdysi k ISDN modemu, ale telefon budu rušit úplně, páč přecházím na kabelovku doma máme stejně všichni mobily ...... tak jestli máš zájem ..... je to origoš taky od Microcomu ...... třeba ti to pomůže ....HADES píše:Přepětí v telefonní lince, zkuste kontaktovat telecom
http://www.microcom.cz/cz/download/ochrany.htm
- Adwance
- Nováček

-
Jak to tak sleduji tak modemy od Microcomu jsou fakt kvalitní
Osobně jsem měl modem Motorola SM56 Voice int. a žádné větší problémy jsem s ním neměl až na to že se po připojení počítač vždycky sekl
, ale mohl za to jeden vybornej antivir od ceskeho vyrobce AVG6
, ale stacilo ho pouze vypnout a vse bylo OK.
Osobně jsem měl modem Motorola SM56 Voice int. a žádné větší problémy jsem s ním neměl až na to že se po připojení počítač vždycky sekl
- Butch
- Středně pokročilý

Tak nové drivery pomohly. Modem se už odpojuje.