Diablo 1 + 2 + datadisky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Která postava je nejlepší?

Amazon
13
6%
Assassin
15
7%
Barbarian
49
21%
Druid
18
8%
Necromancer
37
16%
Paladin
61
27%
Sorceress
35
15%

Celkem hlasů: 228
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

"Zaslechl" jsem pár informací. Jedna znich: prý tam má hrát Vin Diesel :). Tak chci vědět, jestli někdo na webu náhodou nenarazil na nějaké info????
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Blizzard si zaregistroval k filmu Diablo ochrannou známku, totéž k filmu Diablo II, oboje ovšem bez dalších praktických dopadů. Známky má už od roku 1996, resp. 1997, všechno ostatní, včetně angažmá Vin Diesela jsou fámy
vss Vodnik DrC+ (kp)
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Do pr*ele! :( Snad se pleteš. Ale to, že se bude točit film Diablo jsem četl v časopisu o filmech (nebudu dělat reklamu :) ). To se dělá, takhle si vymýšlet! :evil:
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

Filmů se slovem "Diablo" existuje spousta (hlavně španělská varianta "El Diablo"), ale na motivy hry není žádný. I když při představě filmu s V. Dieslem, jak dvě hodiny kliká myší, úplně vlhnu :oops:
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Mican píše:Filmů se slovem "Diablo" existuje spousta (hlavně španělská varianta "El Diablo"), ale na motivy hry není žádný. I když při představě filmu s V. Dieslem, jak dvě hodiny kliká myší, úplně vlhnu :oops:
NO COMMENT! :)
freelan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od freelan »

Diablo je špička....poutavý a oproti jedničce doznalo spousty změn...ale hrani nightmare a hell??....přestane to bavit....hrál jsem to v kuse 2 roky a mám toho dost (sorceres 92 lvl)...kdo jednou ochutná Baldurs Gate 2 SoA+datadisk...zapomene na diablo -věřte mi ...diablo je oproti této hře bezduchá řezba. :twisted:
EuroCase ML5412 černo/stříbrná - Middletower 400W Eurocase, Motherboard DFI LAN PARTY NFORCE 4 ULTRA-D, CPU AMD Athlon Venice 3000+ @2,5 GHz , 1024 MB DDR 400MHz KINGSTON (KIT 2* 512 ,DUAL CH.), VGA ATI X800 GTO 256MB DDR3, HDD MAXTOR 250GB 7200ot/min (MAXLINE 10) + 2x 200GB (MAXTOR+WD)= 650 GB:-)), DVDRW LG SuperMulti GSA-4163B DualLayer , SOUND ONBOARD, WIRELLES LAN Realtek RTL 8180 11MB/s, Monitor Hyundai Image Quest V770+ 17“, WIN XP Prof Service Pack 1
Miriablo
Začátečník
Začátečník

MUH!

Příspěvek od Miriablo »

freelan píše:Diablo je špička....poutavý a oproti jedničce doznalo spousty změn...ale hrani nightmare a hell??....přestane to bavit....hrál jsem to v kuse 2 roky a mám toho dost (sorceres 92 lvl)...kdo jednou ochutná Baldurs Gate 2 SoA+datadisk...zapomene na diablo -věřte mi ...diablo je oproti této hře bezduchá řezba. :twisted:
RPG RULEZ!!!
btw. Diablo jsem vydržel (nervově) max. do 85lvl pak už jsem ani nevěděl proč to vlastně hraju...........a nevím to do teď :twisted:
AMD XP2000+@2200+, FalconRockII. + CoolerMaster 4BLUE LED, MSI KT4VL, ATI R9700 275/270@375/325+Arctic Cooler VGA(hi), 1x512MBRAM Brand2,5(333), DVD Asus, CD Toshiba, Case CCC P4(Tuninque uder constructión), SBLive!, 300W, XPSP1, MS desktop elite. --omega drivers (cat.4.3) & Riva new year edition--
freelan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od freelan »

..tak nějak...a příjemně mě překvapil i Dungeon Siege....BG je ale stejně nejj :twisted:
EuroCase ML5412 černo/stříbrná - Middletower 400W Eurocase, Motherboard DFI LAN PARTY NFORCE 4 ULTRA-D, CPU AMD Athlon Venice 3000+ @2,5 GHz , 1024 MB DDR 400MHz KINGSTON (KIT 2* 512 ,DUAL CH.), VGA ATI X800 GTO 256MB DDR3, HDD MAXTOR 250GB 7200ot/min (MAXLINE 10) + 2x 200GB (MAXTOR+WD)= 650 GB:-)), DVDRW LG SuperMulti GSA-4163B DualLayer , SOUND ONBOARD, WIRELLES LAN Realtek RTL 8180 11MB/s, Monitor Hyundai Image Quest V770+ 17“, WIN XP Prof Service Pack 1
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Diablo má smysl až právě na obtížnost Hell, do té doby je to zcela triviální záležitost. A hlavně je to třeba hrát v partě, aspoň po TCP/IP
vss Vodnik DrC+ (kp)
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

DS i BG2 jsou dobrý hry, ale težko se k nim vrátite. Diablo je prostě chytlavé! A můžete ho hrát pořád (teda já rozhodně :) )
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Diablo je fajn, zrovna to paříme po TCP/IP už asi 3 tejdny v kuse :cry:

Dungeon Siege je nefalšovanej shit. Ze začítku to vypadí pěkně, ale je to jen 3D akcelerovaná nuda :x
ignorelist: kremrole a dezoláti
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

zombie píše:Diablo je fajn, zrovna to paříme po TCP/IP už asi 3 tejdny v kuse :cry:

Dungeon Siege je nefalšovanej shit. Ze začítku to vypadí pěkně, ale je to jen 3D akcelerovaná nuda :x
Co človek - to názor. Me se Dungeon Siege dost líbilo. Hodne povedená hra. Pravda - datadisk byl slabší.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Ale Sentenced nám zavítal do Diablo doupátka :)

DS nebyla špatná hra, ale stačilo mi to dohrát a znovu určitě nezačnu. Datadisk jsem nehrál a nijak po něm netoužím (narozdíl od D3 :) ).

Diablo po síti je ještě lepší než singl.
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

Diablo je super už ve dvou po síti, pravda v hellu se ukáže, jak si postava stojí - příklad - zkoušel jsem Druida - kouzelníka+ vyvolávače a právě v hellu začínají potíže - imune fire.(je jen na 64).V každém případě u žádné jiné hry jsem nevydržel tak dlouho a i když začnu hrát něco jiného, stejně se vrátím k Diablu.Kdyby tak chtěli udělat 3 díl.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

drak píše:Diablo je super už ve dvou po síti, pravda v hellu se ukáže, jak si postava stojí - příklad - zkoušel jsem Druida - kouzelníka+ vyvolávače a právě v hellu začínají potíže - imune fire.(je jen na 64).V každém případě u žádné jiné hry jsem nevydržel tak dlouho a i když začnu hrát něco jiného, stejně se vrátím k Diablu.Kdyby tak chtěli udělat 3 díl.
Každý se vrátí k DIABLU! :-D
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

ja diablo2 hraju uz od doby co jsem mel k6-2 450mhz az do ted...
je vyborna hra proste made in blizzard!
to luke- jestli mas icq muzem si pokecat o diablu moje icq cislo tu je... :)
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

wolf00 píše:ja diablo2 hraju uz od doby co jsem mel k6-2 450mhz az do ted...
je vyborna hra proste made in blizzard!
to luke- jestli mas icq muzem si pokecat o diablu moje icq cislo tu je... :)
V práci se nedostanu přes FW, ale zkouším to :), ale aspon mám dalšího spojence na sraz :)
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

2 IO and ALL: D I A B L O 3 Vyjde!!!!!!!!!!!!!!!
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

2 hlasování: Paladin 8)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Nově tu máme hlasování, jak jste si určitě všimli, tak hlasujte....

2 Zombie: Neeeeeeeeeeee, Zombie ty zrádče :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“