MSI GeForce FX 5900 SP - nejde rozběhat Video-In

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Quixote
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MSI GeForce FX 5900 SP - nejde rozběhat Video-In

Příspěvek od Quixote »

Mozem sa aj poskladat, ale video-in na mojej grafike nemozem rozbehat. Skusil som uz 2 verzie detonatorov a asi 4 verzie WDM driverov a stale nic. Na zachytavanie videa sa pokusam pouzit WinDVD creator. Mam tam na vyber medzi usb kamerou (to funguje) a WDM video capture - tam sa mi ukazuje iba proste cierne okno. Na pripajanie som puzival vystup z digitalu na TV a taku MSI rozstvorku, ktora sa pripaja do grafickej karty, kde by malo byt VI-chinch a svhs + VO-chinch a svhs.

Po nainstalovani WDM driveroch restarujem win(2000) a vlastne neviem ci sa nieco ma stat, ci ma nieco pribudnut v control paneli, alebo niekde v display properties, ale nepribudne. WinDVD creator vsak driver najde... V device manageri sa medzi sound video and game controllers NVidia WDM video capture (universal) spolu s dalsimi WDM polozkami nachadza

Skutocne neviem ako by som ten problem blizsie popisal, aj google som potrapil, ale neviem s tym pohnut. Ak by sa niekomu podarilo vyhutat co by sa este dalo urobit, skutocne by som bol vdacny :roll:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Video-In MSI GeForce FX 5900 SP

Příspěvek od Shit »

Quixote píše:Mozem sa aj poskladat, ale video-in na mojej grafike nemozem rozbehat. Skusil som uz 2 verzie detonatorov a asi 4 verzie WDM driverov a stale nic. Na zachytavanie videa sa pokusam pouzit WinDVD creator. Mam tam na vyber medzi usb kamerou (to funguje) a WDM video capture - tam sa mi ukazuje iba proste cierne okno. Na pripajanie som puzival vystup z digitalu na TV a taku MSI rozstvorku, ktora sa pripaja do grafickej karty, kde by malo byt VI-chinch a svhs + VO-chinch a svhs.

Po nainstalovani WDM driveroch restarujem win(2000) a vlastne neviem ci sa nieco ma stat, ci ma nieco pribudnut v control paneli, alebo niekde v display properties, ale nepribudne. WinDVD creator vsak driver najde... V device manageri sa medzi sound video and game controllers NVidia WDM video capture (universal) spolu s dalsimi WDM polozkami nachadza

Skutocne neviem ako by som ten problem blizsie popisal, aj google som potrapil, ale neviem s tym pohnut. Ak by sa niekomu podarilo vyhutat co by sa este dalo urobit, skutocne by som bol vdacny :roll:
Měl jsem podobný problém. Zatím nejlepší kombinace je WDM 1.16+53.03. (Jedu na XP) :( Zatím OK :)
Quixote
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quixote »

Tu kombinaciu som skusal, nic. Mam inu dosku a ta mi navyse nerobila nikde konflikty (aspon som si nevsimol) so ziadnymi wdm drivermi. Zatial by som koli tomu instalovat XP nerad. Mozno ale aj na to pride (a mozno nezaberie) :( :sad:
Naposledy upravil(a) Quixote dne ned 18. led 2004, 23:40, celkem upraveno 1 x.
ABit NF7 (NForce 2 U 400), Barton 2500+, MSI GeForce FX 5900sp, 512MB DDR, Maxtor 160/8, speeze vulture spin
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Quixote píše:Tu kombinaciu som skusal, nic. Mam inu dosku a ta mi navyse nerobila nikde konflikty (aspon som si nevsimol) so ziadnymi wdm drivermi. Zatial by som koli tomu instalovat XP nerad. Mozno ale aj na to pride (a mozno nezaberie) :( :sad:
Já tam měl problémy s novějšími WDM pravděpodobně s VIA SATA RAIDem 8)
drew
Nováček
Nováček

Příspěvek od drew »

počul som že to funguje na 44.xx, bolo to niekde tu na fóre, alebo na inom :o
Athlon® 64 3000+ Socket 939, MB ASUS A8N SLI, VGA ASUS NVIDIA GeForce 6600GT 128MB, 2x512 TwinMos dual
Quixote
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quixote »

44.xx som skusal, ale co to do pekla ma znamenat? ako moze niekto vypustit kartu, ktora spravne funguje len s nejakymi starymi drivermi, resp vypustit drivre co....

nechapem, a bolo by mi to aj jedno, len nech by mi to uz fungovalo.. :(((((
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“