Nastupce Diabla ...

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

pOOLa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nastupce Diabla ...

Příspěvek od pOOLa »

nevite nekdo jestli se chysta nejaka hra jako nastupce Diabla II ? Blizzard uz to asi zabalil a vrhl se na World of Warcraft, ale pro nas nadsence Diabla to znamena konec? Diky za kazkou odpoved...
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Treba se bude chystat nebo chysta Diablo III a oni to tak tajej :-D
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
pOOLa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pOOLa »

ManchesterUnited píše:Treba se bude chystat nebo chysta Diablo III a oni to tak tajej :-D
:-D jestli jo tak se tesim, ale moc tomu neverim
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

pOOLa píše:
ManchesterUnited píše:Treba se bude chystat nebo chysta Diablo III a oni to tak tajej :-D
:-D jestli jo tak se tesim, ale moc tomu neverim
Ja tomu taky neverim,ale treba nas prekvapej. Mozna ze nebude nic,mozna ze bude dalsi datadisk. Kdo vi :roll:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

ManchesterUnited píše:
pOOLa píše: :-D jestli jo tak se tesim, ale moc tomu neverim
Ja tomu taky neverim,ale treba nas prekvapej. Mozna ze nebude nic,mozna ze bude dalsi datadisk. Kdo vi :roll:
No podle miho nazoru datadisk určitě nebude, nebylo by už tam co přidělavat, už tak je to několikrat nadstavovana kaše, ale docela chutná :) . Engine hry je už hodně starej vždiť to vyvyjeli už vod nějakyho 97 roku.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
pOOLa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pOOLa »

Jája píše:
ManchesterUnited píše: Ja tomu taky neverim,ale treba nas prekvapej. Mozna ze nebude nic,mozna ze bude dalsi datadisk. Kdo vi :roll:
No podle miho nazoru datadisk určitě nebude, nebylo by už tam co přidělavat, už tak je to několikrat nadstavovana kaše, ale docela chutná :) . Engine hry je už hodně starej vždiť to vyvyjeli už vod nějakyho 97 roku.
A jeste k tomu se vubec nepovedl.... datadisk taky neocekavam ale D III by bylo super. Bohuzel asi zustanu v nadejich. :-(
Moje clanky na PCT
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Na nějakých německých stránkách jsem četl, že Diablo 3 "snad" bude. Prý pravují na 3D enginu... tak uvidíme, ale pokud výjde D3, tak to bude nejlepší hra! :-D :-D
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

No ja jsem ted hrál Blade and Sword a to je jak D2
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Wiruss píše:No ja jsem ted hrál Blade and Sword a to je jak D2
O tom jsem neslyšel, ale každopádně mě to zajímá...

Snad tam je Necromant :)
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hippygamer »

Luke píše:

Pisou o tom v poslednim Levelu (cislo 109).. vypada to fakt gut... jen to nemam od koho sehnat :o(
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Znáte někdo hru: "Sacred". Prý to má být podobný jako Diablo....???
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Luke píše:Znáte někdo hru: "Sacred". Prý to má být podobný jako Diablo....???
Jo, uz sem o ni neco cet v Levelu.
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

ManchesterUnited píše:
Jo, uz sem o ni neco cet v Levelu.
No a ví někdo něco bližšího???
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Luke píše:

Ne kouzla tam takřka nejsou, ale je to celkem drsné...
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Neco malo je tady: http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1044
a screenshoty zde: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=4654
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Jiri Drak píše:
Neco malo je tady: http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1044
a screenshoty zde: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=4654
Vypadá to fakt dobře.
Io
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Io »

Vypadá to sice pěkně, recenze je taky pěkná, ale v žádném případě se nemůže počítat s takovou zábavou, znovuhratelností a variabilitou jako u Diabla. Zvláště teď po posledním patchi 1.10. Diablo je totiž něco jako Quake3 či UT. Jsou tady nástupci, ale krále sesadit se nepodařilo.

I když ono to Diablo už omrzí, když ho člověk dohraje za každou postavu na Hell několikrát :) Po LANu je super..

Ale Blade&Sword si určitě zahraji. Nejlépe vypadá snad ten samuraj..
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

2 Io: Konečně někdo další, kdo dokáže ocenit DIABLO! :)

Stejně si myslím, že to bude příjemné zpestření, než vyjde DIABLO 3.
Io
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Io »

Diablo 3 nevyjde, neboť Blizzardovské hry byly všechny bez vyjímky tak vyhypované na tři roky dopředu, že o nich věděl i astronaut ve vesmírné stanici Mir. Než spadla.

Ale Diablo přežije, stejně jako všechny Blizzardí hry, včetně třeba Lost Viking (na GBA) nebo StarCrafta, kterému je už 6 let a stále se má čile k světu.

Btw, nevíte, jak to chodí na kolejích v Praze s hraním po i-netu? Za chvíli tam budu a četl jsem, že většina je bloklá ;o) Buhuuhůůůů, Diablíčko, Starcraftíčku..
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Jakej mate nazor na mody? Treba Zi-El ten se mi docela liby :D nebo taky Bauldurs gate mod ale ten moc nehraju hlavne to Zi-Elko
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“