BOXove chladice

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

xp master
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od xp master »

Jiri Drak píše: Proc myslis, ze kazdy nefunkci AMD musi byt spaleny ? Ne kazdej ho jede na 1,8V a 2300MHz. Jak jsem psal: Pokud neni mechanicky poskozenej nebo vylozene uskvarenej tak neni duvod pro neuznani zaruky.
Procesory, které vyjdou z továrny AMD jsou plně funkční (několikrát to testují). Problémy nastávají při dopravě, kde může nastat mechanické poškození. A to nevyreklamuješ (řeknou ti, že jsi to udělal ty).
Doporučuji tohle, jsou to reklamační podmínky Levi International.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

xp master píše:Procesory, které vyjdou z továrny AMD jsou plně funkční (několikrát to testují). Problémy nastávají při dopravě, kde může nastat mechanické poškození. A to nevyreklamuješ (řeknou ti, že jsi to udělal ty).
Doporučuji tohle, jsou to reklamační podmínky Levi International.
Ja v tom furt nevidim zadnej problem. Koupim si Box AMD. Pokud pouziju pribaleny chladic a procesor mi behem 3 let odejde, tak mam narok na reklamaci. Pokud ho netaktatujes, tak pochybuju, ze na nem budou viditelny znamky poskozeni.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

reklamace AMD

Příspěvek od Sentenced »

Reklamoval jsem kdysi asi 7 CPU AMD (Thunderbird) a nebyl v tom zadnej problem.... Byly stary asi 5 mesíců,na cpu byla samozrejme pouzita pasta i celkem kvalitni chladice, procáky nebyly nijak mechanicky poskozeny... Nechapu jak by mi v takovy situaci mohl prodejce reklamaci neuznat a taky ze to probehlo absolutne v pohode.......
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: reklamace AMD

Příspěvek od Suleky »

Mort píše:Reklamoval jsem kdysi asi 7 CPU AMD (Thunderbird) a nebyl v tom zadnej problem.... Byly stary asi 5 mesíců,na cpu byla samozrejme pouzita pasta i celkem kvalitni chladice, procáky nebyly nijak mechanicky poskozeny... Nechapu jak by mi v takovy situaci mohl prodejce reklamaci neuznat a taky ze to probehlo absolutne v pohode.......
a co snima bylo????
It's free software and it gives you freedom!
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

proste nesly.... Co víc k tomu mam napsat ?? :-) Já do nich nevidel...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

xp master
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od xp master »

Jiri Drak píše: Ja v tom furt nevidim zadnej problem. Koupim si Box AMD. Pokud pouziju pribaleny chladic a procesor mi behem 3 let odejde, tak mam narok na reklamaci. Pokud ho netaktatujes, tak pochybuju, ze na nem budou viditelny znamky poskozeni.
To by bylo v pohodě, ale je strašně malá šance, že ti ten procák odejde sám od sebe a neshoří při tom.

U těch Tbirdů by mě to zajímalo, 7 procáků odešlo "samo od sebe".
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

xp master píše:To by bylo v pohodě, ale je strašně malá šance, že ti ten procák odejde sám od sebe a neshoří při tom.

U těch Tbirdů by mě to zajímalo, 7 procáků odešlo "samo od sebe".
Ja uz sice PC par let nestavim (jenom parkrat za rok pro sebe par znamych), takze se mozna pletu, ale nezda se mi moc pravdepodobny, ze by procak vyhorel pri dodrzeni default napeti.
Jafido
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jafido »

Jiri Drak píše:Ja uz sice PC par let nestavim (jenom parkrat za rok pro sebe par znamych), takze se mozna pletu, ale nezda se mi moc pravdepodobny, ze by procak vyhorel pri dodrzeni default napeti.
Pokud je kupoval naráz mohl chytnout špatnou serii.
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Dulezity je, ze reklamace AMD fungujou :-D a o tom to je ne ?
Jafido
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jafido »

Jiri Drak píše:Dulezity je, ze reklamace AMD fungujou :-D a o tom to je ne ?
Záleží hodně na obchodě, ale i tak se AMD hůře reklamuje jak Intel.
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Nekdy berou i vodstiply ruzky (trvalo jim to ale mesic :( )
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Bylo to tenkrat jak pisete - ty Thunderbirdy byly kupovany najednou takze mohlo jit o stejnou serii. Je to uz celkem davno, ale vim ze se proste zacaly od ruznych zakazniku vracet. a nebylo to lidi, ktery by to nejak taktovali..... (První dva mi byly divny, u pátyho uz me to neprekvapilo........) Mozna proto probehla ta reklamace tak hladce - ze slo o spatnou serii. Opravdu nevim. Ale byl jsem rad kdyz jsem to mel za sebou. :D

creco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hehe :o) nakonec nebylo treba

Příspěvek od creco »

nakonec jsem si koupil chladic do 2,8Ghz za 500Kc. je opravdu masivni s dobrym vetrackem do ktereho jsem kapl trochu oleje takze funguje super. procesor XP 2000+ jsem pretaktoval na 2200+ (vic si netroufnu) a po testu na stabilitu CPU na 6 hodin mel procesor 60 stupnu. coz je slusny na to ze bezel na 100%. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HP NX6310
GABO
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GABO »

Sice je to osobne na kazdom uzivatelovi ale skusenosti mam take..za ak kupite BOX CPU - treba krabicu rozbalit...CPU zalozit a chladic vyhodite prip. pouzit na nieco ine ako chladenie daneho CPU.Nebudem vypisovat preco, bude stacit ze som videl par procakov ktore boli "trosku pripecene" hlavne ak sa dany chladic skombinoval s nie dobre vetranou skrinkou a pod.
To je uz fakt lepsie zobrat nieco mohutnejsie s 80 mm vetrakom a medenym stredom..
mikimik
Nováček
Nováček

Příspěvek od mikimik »

Proč myslíš že obchodníci se*ou na zákazníky.Na takovém procáku vydělá usmolené 400 a ty ho zničíš přetaktováním nebo tím jak ho pořád nasazuješ a sundáváš a dáváš tan pastu a pak druhý chladič a tak podobně a obchodník to pak musí poslat po poslovi do reklamace a to taky není zadarmo.Pak musí vypisovat reklamační lístky a nakonec ti zavolá a telefon taky ještě zadarmo není .A z výdělku je půlka a ty zase budeš neodborně dělat pokusy se procesorem.ATD
To jsem tady měl dneska mladík si koupil desku, bednu, procesor, chladič a paměť když jsem mu navrhnul že mu to poskládám tak mě odbyl s tím že to lehce zvládne sám. Za 3 hodiny byl zpátky že to nejede .Podívám se do bedny a co nevidím deska bez stavěcích kolíků celá skratovaná ležela přímo na podkladovém plechu v bedně. 5000 v pr....a prej pošlete to do reklamace a na přepravní službu nedal.
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Tak to stou deskou přímo na plechu už sem taky zažil, některý lidi jsou prostě hovada a nezaslouží si žít :evil: , aspoň že to nebyl úplnej kokot a nechtěl to vyměnit hned za nové, jak se jednou stalo nám - řval jak debil ale ňáký 3 týdny si na to nakonec počkal. No nezabily by steho? :lol:
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Hugo
Začátečník
Začátečník

to creco

Příspěvek od Hugo »

Osobne by som si kúpil Bartona 2500+ BOX. Cena je relatívne nízka a ten chladič úplne stačí. Dokonca po zvýšení násobiča CPU sa z 2500+ stal 2800+ a teplota sa nezvýšila (možno o 1 stupeň).
Je to moja osobná skúsenosť.
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
lopino
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

box 1800

Příspěvek od lopino »

s vlasnej skusenosti. si uz nikdy boxovanu verziu athlona nekupim za tu cenu si kupim procesor + nejaky slusny titan ktory je nielence 2xtak vykonny ako box ale je aj o 10db tichsi mal som celerona 500 + coolmastera nv10 a skoro som ho nepocul zatial co teraz sa mi hnusi zapnut pc /hdd to nebude vid zostava :oops: /
walk away me boys, walk away me boys and by morning we'll be free wipe that golden tear from your mother dear and raise what's left of the flag for me
Jafido
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jafido »

Osobně si nemůžu stěžovat. Koupil jsem box Bartoba 2500+ a přetaktoval jsem ho na to co mám v podpisu a box chladič použil na NB.
Oproti box chladiči na 1700+ je chladič na 2500+ výrazným skokem kupředu.Nejenže je relativně tichý, ale i vcelku slušně chladí. AMD si opravdu v box verzích polepšilo, ale jak říká Gabo stále platí, že nejlepší je box chladič vyměnit za něco lepšího a méně hlučného.
lopino
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lopino »

niekde som cital ze amd bude zlepsovat kvalitu vsetkych boxovanych verzii ale a akom je to stadiu to neviem. diky za referencie na athlon 2500+ rozmyslam o kupe :razz:
walk away me boys, walk away me boys and by morning we'll be free wipe that golden tear from your mother dear and raise what's left of the flag for me
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“