19" do 9000 (10000) Kc

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

19" do 9000 (10000) Kc

Příspěvek od Paja »

shanim monas 19" tak do 9000 max. 10000Kc vybral jsem si LG F900P jenze problem, LG podcenila poptavku a nema co dodat takze v cele stredni evrope nenajdete ani jeden tento monitor.... (mimochodem MU FI ma ucebnu plnou prave techto monasku - to je na zastreleni :-) )

tak pokud mate nekdo nejakou rozumnou alternativu ktera bude do 10k a zaroven bude alespon tak kvalitni jak LG???
(bnc vstup velkou vyhodou!!!!)

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

flatrony tzn. plochy obraz bez pasku nema krome nich nikdo... chvili pockej :) za mesic ji snad uz sezenes.
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

informace z obchodu hovori ze po vanocich "asi jo".....coz je moc daleko.....

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

PAJA píše:informace z obchodu hovori ze po vanocich "asi jo".....coz je moc daleko.....
nema cenu spechat... :wink: a kupovat neco neidealniho narychlo... to jsem udelal jednou a lituju...
Mnemonic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mnemonic »

Předpokládam, že už ten monitor asi máš, ale jestli ne, případně pro někoho jinýho zkuste ADI P950. Kupoval jsem ho kámošovi a je s nim nadmíru spokojenej. Vobraz je sqjelej a cena taky slušná.
Chieftec MX01, C2D E6420@3500(7*500), 2x2GB Patriot 1066MHz, Gigabyte GA-965P-DS4, Hitachi 320GB 16MB SATAII, WD 1TB FBYS SATA II, ATI Sapphire Radeon HD 2900Pro, Audiotrak Prodigy HD2, DVD-RW NEC ND-3520A, DVD-R Plextor PX-116A, Seasonic S12 500W
Assassin
Nováček
Nováček

Příspěvek od Assassin »

Doporucil bych 19'' Hyundai ImageQuest Q910 Adi dava do 950 totoznou obrazovku a Q910 je rozhodne mensi, hezci, levnejsi :D
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Assassin píše:Doporucil bych 19'' Hyundai ImageQuest Q910 Adi dava do 950 totoznou obrazovku a Q910 je rozhodne mensi, hezci, levnejsi :D
HAHAHA... ja mam Q910 doma a odrazuju od jeji koupe koho muzu... je to silenej monak... des bes...
Assassin
Nováček
Nováček

Příspěvek od Assassin »

ICe: co se ti na nem nelibi ???
A7N8X Deluxe, CPU:Barton 2500+@3200 RAM:512 MB DDR 400MHz (kingstone) VGA:GeForce FX 5600 XT 256MBRAM 235/400 @ 402/614 HDD:120GB 8MB cach (segate),WD 13GB,WD 160GB Sata, Case Avance B031
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Assassin píše:ICe: co se ti na nem nelibi ???
VSECHNO!!!!

invar za sklem, moire, piskani, odrazy...dokonce jsem si velice jednoduse smazal eepromku... (proc to nemaj lip zabezpeceny???)...... je to bes des..... Treba PAJOva F900P je uplne v klidu.... radsi kupte tuhle (je treba zkontrolovat, zvlast prohly vrsek obrazu...)
ICE
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: 19" do 9000 (10000) Kc

Příspěvek od Tornquist »

PAJA píše:shanim monas 19" tak do 9000 max. 10000Kc vybral jsem si LG F900P jenze problem, LG podcenila poptavku a nema co dodat takze v cele stredni evrope nenajdete ani jeden tento monitor.... (mimochodem MU FI ma ucebnu plnou prave techto monasku - to je na zastreleni :-) )

tak pokud mate nekdo nejakou rozumnou alternativu ktera bude do 10k a zaroven bude alespon tak kvalitni jak LG???
(bnc vstup velkou vyhodou!!!!)
koukni na forum.grafika.cz Tam mi v minulosti hodne poradili.
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

jiz neni nutne, pockal jsem a opravdu v pulce prosince LG F900P prislo i do CR...takze ted se na me smeje monas ze stolu a ja se muzu jen smat na nej...suprova koupe - doporucuje JEDEN Paja z jednoho :wink:

MartinM
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

LG900P

Příspěvek od MartinM »

Taky na něj mám zálusk. ale dostupnost někdy v půlce února :((
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“