iP166mmx & MSI MS-5170

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
frogmanMMX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

iP166mmx & MSI MS-5170

Příspěvek od frogmanMMX »

ahoj, mam problem s pretaktovanim procesoru penttium 166mmx. Pouzivam zakl. desku MSI MS-5170. Kdyz nastavim fsb a nasobic na zakladni desce, tak bud procesor bezi porad na stejne frekvenci (pokud by vysledna frekvence byla >166 nebo se podtaktuje napr. na 120 mhz.
Nevite co s tim?

A jeste k ty desce, nikde jsem nemohl na netu najit ovaldace ci novy bios. Ani na strance vyrobce, nic, ticho po pesine. Tak kdybyste nekdo vedel kde to najit dejte vedet.
Dik
f(:-r)oggy
Jája
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Jája »

Zkus to hodit do googlu, problem je že je to už hoodně starý, žádnej novej bios už nato stejně několik let nikdo neudělal.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
LooP
Nováček
Nováček

Příspěvek od LooP »

Taky jsem měl problém s přetaktováním iPentium166MMX. Cokoli jsem nastavil na desce tak procesor stejně naběhnul jako 166MMX nebo míň. Tak jsem ho vyměnil za jiný iPentium166MMX a to už jde bez problémů na 200.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: iP166mmx & MSI MS-5170

Příspěvek od pavel.minarik »

frogmanMMX píše:ahoj, mam problem s pretaktovanim procesoru penttium 166mmx. Pouzivam zakl. desku MSI MS-5170. Kdyz nastavim fsb a nasobic na zakladni desce, tak bud procesor bezi porad na stejne frekvenci (pokud by vysledna frekvence byla >166 nebo se podtaktuje napr. na 120 mhz.
Nevite co s tim?

A jeste k ty desce, nikde jsem nemohl na netu najit ovaldace ci novy bios. Ani na strance vyrobce, nic, ticho po pesine. Tak kdybyste nekdo vedel kde to najit dejte vedet.
Dik
Napiš na support MSI, třeba je překvapíš a pošlou Ti nějaký nový BIOS, ale moc bych tomu nevěřil.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“