C&C Generals chyba pri multiplayer game
Moderátor: Baneshee
- Kosta
- Nováček

-
C&C Generals chyba pri multiplayer game
Mám problém při hře po LAN. Občas se stane, že se najednou objeví hláška "GAME HAS DETECT A MISMATCH"! Dříve mi to nedělalo a po nové instalaci už jo. Neví někdo náhodou co s tím?
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Kosta
- Nováček

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Kosta
- Nováček

-
- jonko
- Začátečník

Niekto na Lanke u Vas ma piratsku verziu tejto hry ... Pokial si si isty ze vsetci opakujem vsetci mate legalne zakupenu tuto hra, kazdy clovek jedna krabica, potom hru reklamuj u svojho dodavatela nakolko tej hre zblbla antipiratska ochrana ... co sa my zda bezurazky malo pravdepodobneKosta píše:Aha, tak to vzhledem k tomu, že jsem nevěděl co to je asi nehrozí.
Nikto nieje natolko chytri, aby sa nemohol naučiť viac ...
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
V případě ne zrovna legálně sehnané hry CaCG je potřeba zajitit, aby každý hráč měl jiný přístupový kód. V případě, že se to stane i potom (a stává se to) pomůže buď reinstalace toho, komu se to stává (v tomto případě tvé hry) a pokud i potom se hláška objeví, stačí nahrát nějakej patch pro všechny účastníky.
Fázi reinstalaci doporučuji přeskočit, nahrání patche je rychlejší a mělo by postačit.
Fázi reinstalaci doporučuji přeskočit, nahrání patche je rychlejší a mělo by postačit.
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- Tom3s
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: