C&C Generals chyba pri multiplayer game

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Kosta
Nováček
Nováček

C&C Generals chyba pri multiplayer game

Příspěvek od Kosta »

Mám problém při hře po LAN. Občas se stane, že se najednou objeví hláška "GAME HAS DETECT A MISMATCH"! Dříve mi to nedělalo a po nové instalaci už jo. Neví někdo náhodou co s tím?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Každej musi mit vlastni seriovy cislo a vsichni musite mit stejnou verzi....
Pozor taky na ruzny trainery, zapnuty trainer zpusobuje tyhle "pády" sitovy hry....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Kosta
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kosta »

Vlastni seriovy cislo každej má a verzi taky, alespoň to ve hře píšou! Ale mám malej problém nevim, co to znamena "ruzny trainery". A prosim nesmějte se moc nahlas! :(
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Myslel jsem tim programky, ktery napriklad umožnujou neomezeny množství penez, okamžitou tvorbu jednotek nebo tak - proste cheaty. :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Kosta
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kosta »

Aha, tak to vzhledem k tomu, že jsem nevěděl co to je asi nehrozí. :D
jonko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jonko »

Kosta píše:Aha, tak to vzhledem k tomu, že jsem nevěděl co to je asi nehrozí. :D
Niekto na Lanke u Vas ma piratsku verziu tejto hry ... Pokial si si isty ze vsetci opakujem vsetci mate legalne zakupenu tuto hra, kazdy clovek jedna krabica, potom hru reklamuj u svojho dodavatela nakolko tej hre zblbla antipiratska ochrana ... co sa my zda bezurazky malo pravdepodobne
Nikto nieje natolko chytri, aby sa nemohol naučiť viac ...
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

V případě ne zrovna legálně sehnané hry CaCG je potřeba zajitit, aby každý hráč měl jiný přístupový kód. V případě, že se to stane i potom (a stává se to) pomůže buď reinstalace toho, komu se to stává (v tomto případě tvé hry) a pokud i potom se hláška objeví, stačí nahrát nějakej patch pro všechny účastníky.

Fázi reinstalaci doporučuji přeskočit, nahrání patche je rychlejší a mělo by postačit.
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
Tom3s
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom3s »

nam kdyz sme hrali s kamosem tak se to stalo taky ale jen jednou ale mel sem tam zero a navic este mod contra fakt doporucuju je nejlepsi. :)
Tomes
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Vim na 100% ze je to crackem,pokud budem po lanu parit s cracknutou verzi,generals budou padat,pokud to budem spoustet z mojeho origina image (i na kradenejch cislech),tak to nespadne
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“