Diablo2 veci k stahnutiu z internetu /rare, items, unique../
Moderátor: Baneshee
- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Diablo2 veci k stahnutiu z internetu /rare, items, unique../
Po par rokov prebdenych nad Diablom2 ma napadla nasledujuca myslienka>
Nedalo by sa nejako zariadit aby sa z webu dali stahovat dobre vecicky do postav /to jest kazdy by zasielal z atmy // editor postav do diabla nejake rare, unique item a podobne - taktiez chcem vediet vas nazor */pretoze nie som ziaden super hardcore megadiablokiller-fucker a viem ze napr helmu s 300 defence v zivote neziskam a nemienim preto stravit 1rok mojho zivota typom boss kill save load boss kill save load moznoze niekoho to bavi ale normalnych ludi uz nie BTW hrajem diablo vyse 4 roky nie som ziadny lamer najjvyssi level som mal s druidom 75....
http://www.freewebs.com/lopino/
paserak@mail.com
Nedalo by sa nejako zariadit aby sa z webu dali stahovat dobre vecicky do postav /to jest kazdy by zasielal z atmy // editor postav do diabla nejake rare, unique item a podobne - taktiez chcem vediet vas nazor */pretoze nie som ziaden super hardcore megadiablokiller-fucker a viem ze napr helmu s 300 defence v zivote neziskam a nemienim preto stravit 1rok mojho zivota typom boss kill save load boss kill save load moznoze niekoho to bavi ale normalnych ludi uz nie BTW hrajem diablo vyse 4 roky nie som ziadny lamer najjvyssi level som mal s druidom 75....
http://www.freewebs.com/lopino/
paserak@mail.com
walk away me boys, walk away me boys and by morning we'll be free wipe that golden tear from your mother dear and raise what's left of the flag for me
- zombux
- Odborník PCT

Existujou Item Vaulty kde se dají všechny možný věci v pohodě stáhnout, potíž je v tom, že třeba unikáty mají dost často špatné nebo nekompletní bonusy atd. (nechápu jak to dělají). Přesnou adresu ti bohužel neporadím protože žádnou neznám, zkus google. Nevím s jakým formátem předmětů pracuje ATMA, starej Shadowmaster uměl d2i - to by ti při hledání mohlo pomoct...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to je sice pravda ale tiez ta to nasere ked 2 dni hras a ani makke hovno ti to nedaLuke píše:Hm, tak tomuhle moc neholduju. Přeci jen máš větší radost, když něco OPRAVDU najdeš!!!
walk away me boys, walk away me boys and by morning we'll be free wipe that golden tear from your mother dear and raise what's left of the flag for me
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Vodnik
- Začátečník

-
Přesně kvůli takovým item bankám nemá singl a a TCP/IP hry v podstatě žádnou cenu, kdejaká lama si stáhne super výbavu a pak machruje. Když jsem chtěl na Bnetu (1.09) aspoň průměrně slušnou výbavu tak jsem chodil na Mefa cca 80-100x za večer, celkem jich bylo pres 3500. A to jsem měl pořád jen velmi průměrné hračičky.
Jinak chlubit se tím, že za 4 roky hraní (mimochodem je D2 venku terpve 3.5 roku, tak co jsi hrál ten půlrok?) máš nejlepší postavu druida lvl 75 je poměrně zábavné. Na 1.09 se dala udělat protahovaná postava lvl 70-75 za (prodloužený) večer, teď v 1.10 mám třeba assasinku lvl77 za týden velmi občasného hraní, a to jen s věcma co našla.
Jinak chlubit se tím, že za 4 roky hraní (mimochodem je D2 venku terpve 3.5 roku, tak co jsi hrál ten půlrok?) máš nejlepší postavu druida lvl 75 je poměrně zábavné. Na 1.09 se dala udělat protahovaná postava lvl 70-75 za (prodloužený) večer, teď v 1.10 mám třeba assasinku lvl77 za týden velmi občasného hraní, a to jen s věcma co našla.
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Z toho co napsal, nehrál jen za jednu postavu a nejvýšše se dostal na 75 lvl, což je dost málo. Když jsem poprvé dohrál D2, tak jsem byl na 28 lvl
Nevyšlo Diablo 2 náhodou v červnu 2000???!!! A LOD přesně o rok později??? Vím určitě, že jsem si je kupoval v červnu - oboje.
Nevyšlo Diablo 2 náhodou v červnu 2000???!!! A LOD přesně o rok později??? Vím určitě, že jsem si je kupoval v červnu - oboje.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- jendus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to sa sakra mylis zabudol si totizto na beta verziu diabla ktora naozaj bola vypustena o nieco skorej, a laskavo mi prosim ta vysvetlis ako za 1 den hrania urobis 70-75 levelovu postavu<>>>?? Ak to tvrdis tak si magor pretoze ak diabla hrajes poctivo /vyzabijas v kazdom akte VSETKY prisery tak to trva min 2,5hodiny/akt/normal 3nightmare 4 na hell niekto aj viac vsakVodnik píše:Přesně kvůli takovým item bankám nemá singl a a TCP/IP hry v podstatě žádnou cenu, kdejaká lama si stáhne super výbavu a pak machruje. Když jsem chtěl na Bnetu (1.09) aspoň průměrně slušnou výbavu tak jsem chodil na Mefa cca 80-100x za večer, celkem jich bylo pres 3500. A to jsem měl pořád jen velmi průměrné hračičky.
- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dikes o stranke viem ale problem je ten ze nechcem si znicit postavu pretoze ATMA 5.03 vecicky z 1.09 mo neoblubuje.jendus píše:tady si muzes sosnout vsechny predmety z 1,09
- Vodnik
- Začátečník

-
Přečti si laskavě co píšu (a možná si něco nastuduj) - o tom co je Battle.net a protahovaná postava zjevně nemáš ani ponětí. Magora si nech na koledu a radši studuj prosté umění četby. Nemám ponětí, proč bych měl vybíjet všechny potvory? A nemám ponětí o tvých save/loadech - já prostě založím hru, nechám si připojit spoluhráče, založím další hru,.... Ale o tom jsi ty jako zjevný singlista nejspíš nikdy neslyšelto sa sakra mylis zabudol si totizto na beta verziu diabla ktora naozaj bola vypustena o nieco skorej, a laskavo mi prosim ta vysvetlis ako za 1 den hrania urobis 70-75 levelovu postavu<>>>?? Ak to tvrdis tak si magor pretoze ak diabla hrajes poctivo /vyzabijas v kazdom akte VSETKY prisery tak to trva min 2,5hodiny/akt/normal 3nightmare 4 na hell niekto aj viac vsakak som nemal problemy a matematikou tak to vychadza ze ked urobis normal /hel / prejde jeden den a nie predlzeny vecer ako ty kecas .... urobil si si riadny odstup ak ak si myslis ze zabijanie Mefa cca 80-100x za večer je sranda tak si znova na omyle BTW nieje to taktiez podvod save/load/save/load/ priserky ozivnite??????
kto roby vecsi podvod ja ked nechcem dalsie 2 roky stravit saveloadovanim alebo ty co to tak robis ///////dufam ze si nemyslis ze tie 4 roky hrajem iba jednu postavu
///////
Mimochodem mám za sebou (na Hardcore) několik desítek postav s dohranou Hell obtížností, tak trochu vím o čem mluvím
vss Vodnik DrC+ (kp)
- zombux
- Odborník PCT

Dooooobrýlopino píše:to sa sakra mylis zabudol si totizto na beta verziu diabla ktora naozaj bola vypustena o nieco skorej, a laskavo mi prosim ta vysvetlis ako za 1 den hrania urobis 70-75 levelovu postavu<>>>?? Ak to tvrdis tak si magor pretoze ak diabla hrajes poctivo /vyzabijas v kazdom akte VSETKY prisery tak to trva min 2,5hodiny/akt/normal 3nightmare 4 na hell niekto aj viac vsakVodnik píše:Přesně kvůli takovým item bankám nemá singl a a TCP/IP hry v podstatě žádnou cenu, kdejaká lama si stáhne super výbavu a pak machruje. Když jsem chtěl na Bnetu (1.09) aspoň průměrně slušnou výbavu tak jsem chodil na Mefa cca 80-100x za večer, celkem jich bylo pres 3500. A to jsem měl pořád jen velmi průměrné hračičky.
Jinak chlubit se tím, že za 4 roky hraní (mimochodem je D2 venku terpve 3.5 roku, tak co jsi hrál ten půlrok?) máš nejlepší postavu druida lvl 75 je poměrně zábavné. Na 1.09 se dala udělat protahovaná postava lvl 70-75 za (prodloužený) večer, teď v 1.10 mám třeba assasinku lvl77 za týden velmi občasného hraní, a to jen s věcma co našla.ak som nemal problemy a matematikou tak to vychadza ze ked urobis normal /hel / prejde jeden den a nie predlzeny vecer ako ty kecas .... urobil si si riadny odstup ak ak si myslis ze zabijanie Mefa cca 80-100x za večer je sranda tak si znova na omyle BTW nieje to taktiez podvod save/load/save/load/ priserky ozivnite??????
kto roby vecsi podvod ja ked nechcem dalsie 2 roky stravit saveloadovanim alebo ty co to tak robis ///////dufam ze si nemyslis ze tie 4 roky hrajem iba jednu postavu
///////
- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja som hral po internetu skorej nez si sa vlastne dozvedel co to ten internet je. neboj sa viem co je ten tvoj battel.net ale asi ked clovek furt nehraje po internete a zameriava sa skorej na SP a Lan Party asi nieje dost dobry //IN// - vsak keby si si ty trosku uvedomil o co sa tu pokusam /chcem na stranke vytvorit databazu vsetkych predmetov skoroVodnik píše:Přečti si laskavě co píšu (a možná si něco nastuduj) - o tom co je Battle.net a protahovaná postava zjevně nemáš ani ponětí. Magora si nech na koledu a radši studuj prosté umění četby. Nemám ponětí, proč bych měl vybíjet všechny potvory? A nemám ponětí o tvých save/loadech - já prostě založím hru, nechám si připojit spoluhráče, založím další hru,.... Ale o tom jsi ty jako zjevný singlista nejspíš nikdy neslyšelto sa sakra mylis zabudol si totizto na beta verziu diabla ktora naozaj bola vypustena o nieco skorej, a laskavo mi prosim ta vysvetlis ako za 1 den hrania urobis 70-75 levelovu postavu<>>>?? Ak to tvrdis tak si magor pretoze ak diabla hrajes poctivo /vyzabijas v kazdom akte VSETKY prisery tak to trva min 2,5hodiny/akt/normal 3nightmare 4 na hell niekto aj viac vsakak som nemal problemy a matematikou tak to vychadza ze ked urobis normal /hel / prejde jeden den a nie predlzeny vecer ako ty kecas .... urobil si si riadny odstup ak ak si myslis ze zabijanie Mefa cca 80-100x za večer je sranda tak si znova na omyle BTW nieje to taktiez podvod save/load/save/load/ priserky ozivnite??????
///////
Mimochodem mám za sebou (na Hardcore) několik desítek postav s dohranou Hell obtížností, tak trochu vím o čem mluvím
2. nie je to vobec zdrave radsej ked sa po DLHSOM case nedari proste si pozadovany predmet proste nejako inak zaopatrit /nespajat s trejdami/ usetrim si tym zbytocne nervy aj ked je to taktiez CHEAT
- zombux
- Odborník PCT

- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to netrvrdim vravim len ze to cheatovanie prevadzam trochu rozumnou formou. /velmi, velmi, velmi, velmi malokedy/ pretoze nachetovat si postavicku do Diabla2 na 6000dm 6000life 6000 ti asi radost z hrania neurobi/ -len ma serka ta velmi mala magic find to je vsetko co na srdci mam HAWKzombie píše:v tom případě skutečně není co řešit, a když nemáš rád cheatování, tak ty předměty najdi poctivě. pak mi nedochází co tady vlastně řešíme
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Cheat je prostě čít! Nevidim v tom žádný rozdíl. Nechápu co tě bude bavit na hře, když budeš mít nachatovaný to nejlepší vybavení...lopino píše:to netrvrdim vravim len ze to cheatovanie prevadzam trochu rozumnou formou. /velmi, velmi, velmi, velmi malokedy/ pretoze nachetovat si postavicku do Diabla2 na 6000dm 6000life 6000 ti asi radost z hrania neurobi/ -len ma serka ta velmi mala magic find to je vsetko co na srdci mam HAWKzombie píše:v tom případě skutečně není co řešit, a když nemáš rád cheatování, tak ty předměty najdi poctivě. pak mi nedochází co tady vlastně řešíme
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jezisi kriste tak ma ukrizujte CHCEM MAT KOMPLETNU DATABAZU DO DIABLA2 KOMU TO ESTE NIEJE JASNE NECH NAPISE DOKTOROVI CHOCHOLUSIKOVI mimochodom /ak ta chapem presne tak potom aj SP1 do WinXp je tiez cheat - pretoze je to nacheatovany windows s paar opravami/Luke píše:Cheat je prostě čít! Nevidim v tom žádný rozdíl. Nechápu co tě bude bavit na hře, když budeš mít nachatovaný to nejlepší vybavení...lopino píše: to netrvrdim vravim len ze to cheatovanie prevadzam trochu rozumnou formou. /velmi, velmi, velmi, velmi malokedy/ pretoze nachetovat si postavicku do Diabla2 na 6000dm 6000life 6000 ti asi radost z hrania neurobi/ -len ma serka ta velmi mala magic find to je vsetko co na srdci mam HAWK
- zombux
- Odborník PCT

Hm, takže podle tvý logiky, každej restart Windows když se začínají zadýchávat je taky cheat. Búúúú, já cheatuju ve Windows. Co teď??? A co mám dělat v Diablu když jsem všechny příšerky vykuchal a nic jsem nenašel? Když to nemůžu sejvnout? Asi to smažu a půjdu si to hodit...lopino píše:jezisi kriste tak ma ukrizujte CHCEM MAT KOMPLETNU DATABAZU DO DIABLA2 KOMU TO ESTE NIEJE JASNE NECH NAPISE DOKTOROVI CHOCHOLUSIKOVI mimochodom /ak ta chapem presne tak potom aj SP1 do WinXp je tiez cheat - pretoze je to nacheatovany windows s paar opravami/Luke píše: Cheat je prostě čít! Nevidim v tom žádný rozdíl. Nechápu co tě bude bavit na hře, když budeš mít nachatovaný to nejlepší vybavení...
Bože chlape vzpamatuj se, chceš mít předměty, tak je hledej
- lopino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: