Řízení rychlosti připojení

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Pajik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Řízení rychlosti připojení

Příspěvek od Pajik »

Ahoj, nevite jestli existuje nějakej programek(utilitka) na řízení rychlosti připojení k internetu? Myslím to asi takhle: Mám přímou přípojku na netu v jedný síťovce a druhou sdílím internet do hubu a potřeboval bych nastavit nějakou určitou rychlost netu pro ten hub, dá se to? Díky
jonko
Začátečník
Začátečník

Re: Řízení rychlosti připojení

Příspěvek od jonko »

Pajik píše:Ahoj, nevite jestli existuje nějakej programek(utilitka) na řízení rychlosti připojení k internetu? Myslím to asi takhle: Mám přímou přípojku na netu v jedný síťovce a druhou sdílím internet do hubu a potřeboval bych nastavit nějakou určitou rychlost netu pro ten hub, dá se to? Díky
winroute ...

edit

kruci napisal som peknu kravinu ... sorry fakt to vo winroute neako nejde ... neak som pozabudol ze to shapuje CISCO 2590 ... a v dalsej firme 3350 ... co niesu SOHO RIESENIA ...
no nakolko ma to ale zaujalo pokusim sa najst odpoved aky soft ... este raz sa ospravedlnujem za zavadzajucu informaciu :oops:
Naposledy upravil(a) jonko dne pát 23. led 2004, 15:38, celkem upraveno 1 x.
Nikto nieje natolko chytri, aby sa nemohol naučiť viac ...
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Řízení rychlosti připojení

Příspěvek od pavel.minarik »

jonko píše:winroute ...
Můžeš napsat jak ve Winroute? Používáme to ve firmě a na nic takového jsem nepřišel, mám dojem že to ve Winroute nejde.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“