Nevíte někdo o vhodný kartě pro 2D grafiku?
Moderátoři: morke, Walker1134
- Dominik
- Nováček

-
Nevíte někdo o vhodný kartě pro 2D grafiku?
Jedná se mi o kartu v cenový relaci Matrox G550, vubec tomu nerozumim a najit nějaký stránky, který se věnujou testům hardware pro 2D grafiku, se mi nepodařilo. Předem díky za jakoukoli pomoc.
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na 2D... stale dobre je na tom uz spominani Matrox...., ktory najme pri vysokych rozliseniach urcite nema konkurenciu.... Sam som chvilu pouzival G200 a neskor G400.... dobre su najme moznosti nastavenia 2D zobrazenia, ktorymi nedisponuju ziadne ine GK.....
Dobre je na tom vsak aj firma ATI, na ktorej karti sa do rozlisenia 1600x1280 dnes uz urcite da spolahnut....
A posledna je nVidia, ktorej karti na kvalitu obrazu stale trochu zabudaju.... ale do rozlisenia 1280x1024 je to stale pohoda.
Inak matrox G550 ma hrozne mali 3D vykon... takze lepsia volba v tejto cene bi zrejme bola ATI radeon 9600, ktora ma dobry obraz a aspon priemerni 3D vykon....
Dobre je na tom vsak aj firma ATI, na ktorej karti sa do rozlisenia 1600x1280 dnes uz urcite da spolahnut....
A posledna je nVidia, ktorej karti na kvalitu obrazu stale trochu zabudaju.... ale do rozlisenia 1280x1024 je to stale pohoda.
Inak matrox G550 ma hrozne mali 3D vykon... takze lepsia volba v tejto cene bi zrejme bola ATI radeon 9600, ktora ma dobry obraz a aspon priemerni 3D vykon....
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- T182
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: