Snimani teploty NB - umisteni cidla

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
UFo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Snimani teploty NB - umisteni cidla

Příspěvek od UFo »

odkud se meri ta teplota systemu, s CPU je mi to jasne ale ta dalsi teplota?
je v NB nejake teplotni cidlo, koukal sem na stranky VIA tech. a nevsim sem si ze by tam byla o necem takovem zminka :(

na OC mi na to nigdo neodpovedel a ze sem se uz parkrat ptal :evil:
vsichni jemon porad pisou ze maj teplotu NB takovou nebo onakou ale zadna rozumna odpoved

tak se ptam kde to cidlo je jestli je v NB, cemuz prave moc neverim, nebo je umistene primo v tom WinBondu, nebo si to resi kazdy vyrobce MoBo sam a je negde na desce, ja si bohuzel niceho nevsim
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
bxm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bxm »

Vacsinou si to riesia vyrobcovia dosiek na mojej GA7-VAX je to niekde pri AGP slote ale aj tak to meria zle proste si pozri manual k doske alebo napis priamo na vyrobcu ako ja a oni ti povedia
GA7-VAX 1.1(zhorela), teraz GA7-VT600L AMD XP1600@2200 (1400Mhz@1806Mhz momentalne nic), nemam cas a ani naladu s tou doskou, 256 MB DDR 333 CL 2, R9000PRO
UFo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UFo »

THX se si to myslel, takze az bude cas tak si MoBo jeste jednou a podrobne prohlidnu, myslis ze bude vypadat podobne jako to cidlo pod Socketem?

english nevladnu takze nikam psat nebudu :sad:
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Je tam dany uplne stejny jako to pod Socketem (Na ECSkach je taky pekny zeleny a je pekne videt :D )
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
UFo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UFo »

THANX, ja se tam skouknu, ale vytahovat MoBo se mi ted moc nechce :( , a bohuzel mam na NB prisroubovany DP5 a ten mi vesel tak akorat mezi GK a WhisperRock, takze tam asi neuvidim :-(

asi se podivam az ho budu nekdy vytahovat, kazdopadne THX
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“