Bohužel jsem s NF2 žádnou zkušenost zatím neměl
btw..) Myslím, že veškeré problémy s ovladačema jak u NF2 tak u KT600 souvisí hodně s výrobcem desky a jejím vyladěním. A výkony s tím nakonec i souvisí, ne?
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

ale jdi...rekni mi k cemu ti je diskova util dobra a hlavne jestli ji potrebujesShit píše:To hovoří samo za sebeorange_juice píše:diskový utility...k čemu jsou dobrý
výkon ti to nezvedneMožná časem to poznáš sám
Tady není otázkou výkon, ale i to ostatní....
Jinak jak píšeš o kamarádovi- ten problém nebyl asi z 4in1, ale s Catalysty

1) Opakuju pro méně chápavé- mám obojeorange_juice píše:ale jdi...rekni mi k cemu ti je diskova util dobra a hlavne jestli ji potrebujesShit píše: To hovoří samo za sebeMožná časem to poznáš sám
Tady není otázkou výkon, ale i to ostatní....
Jinak jak píšeš o kamarádovi- ten problém nebyl asi z 4in1, ale s Catalysty
![]()
poznam rozdil mezi 4in1 a catalystamama GF3TI200
![]()
a prestan se do me konecne navazet protoze me to uz nebavi ok?![]()
pro pripomenuti...na zacatku jsem nijak neutocil na tvoji obllibenou VIA TECHNOLIGIES![]()
ptal jsi se ktera je lepsi tak jsem rek svuj nazor

1) hm chápu to velmi dobře...umím si přečíst tvůj podpisShit píše:1) Opakuju pro méně chápavé- mám obojeorange_juice píše: ale jdi...rekni mi k cemu ti je diskova util dobra a hlavne jestli ji potrebujes![]()
poznam rozdil mezi 4in1 a catalystamama GF3TI200
![]()
a prestan se do me konecne navazet protoze me to uz nebavi ok?![]()
pro pripomenuti...na zacatku jsem nijak neutocil na tvoji obllibenou VIA TECHNOLIGIES![]()
ptal jsi se ktera je lepsi tak jsem rek svuj nazor
2)Až se budeš ve světě PC pohybovat déle, tak poznáš sám
3)Já NForce beru jako asi nejvýkonnější, ale nejvýkonnější neznamená nejlepší, takže se laskavě uklidni.
4)Tvoje argumenty, že je kamarád staví už 10let sám neberu, jelikož ji se stavím i pro známé taky sám a asi delší dobu
5)Chytáš velmi dobře, i Enzo Ferrari by měl z Tebe radost![]()
6)Pokud někdo neumí nainstalovat 4in1- no comment![]()
7)To hlavní-čekám na vyvrácení mých argumentů. A pokud nevíš, o čem píšu, tak to je opravdu asi špatný![]()
8)A nakonec. K čemu je disk.utilita dobrá? Nechci bejt škodolibej, ale kdyby Tě to potkalo, tam laskavě nebreč!! Těch plakajících s problémem HDD už na PCT bylo víc než dost....

Nebylo jich moc, tak mě za to prosím neukamenujte.Shit píše:Kolik Ti jich prošlo rukama, že jsem tak smělej??orange_juice píše: jj tak s tímhle JEDNOZNACNE souhlasim

Kde si prisel na tech 2650 - 2710 pri DualDDR ? Ja mam pri 200FSB cca 3k (3150 pri 210) s noname CL3 pametma (11-3-3-3).iDOOM píše:Já nevim co všichni naděláte s čipama. Sestavuji počítače a když nemá zákazník výslovné přání tak instaluhe VIA od MSI. Muj kom je sladěnej tak že DUAL DDR v rychlosti čtení (2650 - 2710 Mb/s) nemá šanci a to honím Bartona na 10*200 Mhz a paměť mám NONAME PC3200 /CL2.5 a téměř defalut BIOS. Doufám až pžidám ještě jednu 512 tak se PC zrichlí zdůvodu BANK-Interleave
Nazdar

To bych se s stebou docela hádal. Aspoň co já vím (i když možná špatně) tak záleží na počtu bank na paměti. Pokud má paměť 2 banky tak nebude fungovat 4 bank interleave proto přepokládám že každá paměť má dva banky a dvě paměti teda budou fungovat s 4 bank interleave.zombie píše:Pokud vím, tak počet modulů na bank-interleaving žádný vliv nemá...iDOOM píše:Doufám až pžidám ještě jednu 512 tak se PC zrichlí zdůvodu BANK-Interleave

Tady je asi chyba v mém vyjádření tuto rychlost mám já se svím SingleDDR (je docela zajímavé když nastavím rychlost procesoru na 11*200 tak rychlost klesne asi o 250 MB/s)Jiri Drak píše:Kde si prisel na tech 2650 - 2710 pri DualDDR ? Ja mam pri 200FSB cca 3k (3150 pri 210) s noname CL3 pametma (11-3-3-3).iDOOM píše:Já nevim co všichni naděláte s čipama. Sestavuji počítače a když nemá zákazník výslovné přání tak instaluhe VIA od MSI. Muj kom je sladěnej tak že DUAL DDR v rychlosti čtení (2650 - 2710 Mb/s) nemá šanci a to honím Bartona na 10*200 Mhz a paměť mám NONAME PC3200 /CL2.5 a téměř defalut BIOS. Doufám až pžidám ještě jednu 512 tak se PC zrichlí zdůvodu BANK-Interleave
Nazdar

iDOOM píše:Tady je asi chyba v mém vyjádření tuto rychlost mám já se svím SingleDDR (je docela zajímavé když nastavím rychlost procesoru na 11*200 tak rychlost klesne asi o 250 MB/s)Jiri Drak píše: Kde si prisel na tech 2650 - 2710 pri DualDDR ? Ja mam pri 200FSB cca 3k (3150 pri 210) s noname CL3 pametma (11-3-3-3).