Jak máte nastavené ovladače
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Tango Bravo
- Začátečník

Jak máte nastavené ovladače
Uživatelské (specifikovat jaké) nebo předvolba aplikace? Co je lepší.
CPU: AMD 3200+ MB: Abit NF7-S 2.0 MEMERY: 2x512 MB Kingston HyperX 400 Mhz GPU: Hercules 9800 Pro (425/370) HDD: WD Raptor 74 GB POWER: Thermaltake 480W Purepower COOLING: Titan CU5TB + 9 case fans
- orange_juice
- Začátečník

-
- Tango Bravo
- Začátečník

Já mám taky všechno na max. a když se tak dívám tak naše sestavy jsou celkem podobné. Zajímalo mě jestli vynucení některé funkce ovladači nemůže zpomalit gamesu a zároveň potlačit danou funkci. Nebo tak něco. Jo a v jakém rozlišení funguješ?orange_juice píše:asi záleží na co kdo má stroj.
já mám uživatelský nastavený na max kvalitu ,AA 6x Anizo16x
hry vypadaj fantasticky
CPU: AMD 3200+ MB: Abit NF7-S 2.0 MEMERY: 2x512 MB Kingston HyperX 400 Mhz GPU: Hercules 9800 Pro (425/370) HDD: WD Raptor 74 GB POWER: Thermaltake 480W Purepower COOLING: Titan CU5TB + 9 case fans
- orange_juice
- Začátečník

-
- Tango Bravo
- Začátečník

No tím jsem myslel když dannou technologiji hra nepodporuje a vynutíš ji nastavením ovladačů (třeba AA), jestli se hra nezpomalí ale kvalita obrazu se nezmění (k lepšímu).orange_juice píše:no když si zapneš AA na slabší grafice než máme my![]()
tak je jasný že se ti hra zpomalý
ale nerozumím tomu potlačení dané funkce...třeba AA
- orange_juice
- Začátečník

-
když něco hra nepodporuje tak to ovladačema nevynutíš.Tango Bravo píše:No tím jsem myslel když dannou technologiji hra nepodporuje a vynutíš ji nastavením ovladačů (třeba AA), jestli se hra nezpomalí ale kvalita obrazu se nezmění (k lepšímu).orange_juice píše:no když si zapneš AA na slabší grafice než máme my![]()
tak je jasný že se ti hra zpomalý
ale nerozumím tomu potlačení dané funkce...třeba AA
musíš ty funkce (třeba AA nebo anizo) mít napsaný v kody tý hry
- Tango Bravo
- Začátečník

- orange_juice
- Začátečník

-