SLUCHÁTKA

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Benet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SLUCHÁTKA

Příspěvek od Benet »

Jaké jsou podle vás nejlepší sluchátka.Měl jsem sluchátka KOSS ale zežral mi je pes.Objevil tady někdo jiný sluchátka pokud možno za lidovější ceny????? Pište i model Dík!!! 8-)
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

No zajimave vypadaji ty od Zalmanu s prostorovym zvukem. Ale za lidovou cenu(1999 u TNTrade) opravdu nejsou :sad: Ja mam doma StudioLine SL75,jsou uzavreny a za tu cenu (asi 600) hrajou bezvadne, dobre vybiraj basy a sou pohodlny :)
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Já mám taky studioline SL273 za cca600 kupovany před 2ma roky a hrajou vpohodě.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Pajik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajik »

Já mám sluchátka Sony MDR-CD780, hrajou fakt hodně dobře, jsou pohodlný, výkoný, akorát nejsou za lidovou cenu :( :(
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Já mám KOSS KSC10. Lehký, otevřený, spojený za hlavou. Taham to normálně venku s discmanem, nebo MP3 playerem, i vevnitř, když občas potřebuju a nemůžu si stěžovat. Zvuk mají skvělej. Stály kolem 600 Kč a mám je už asi tři roky.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Já mam sluchátka Schniesser (nebo tak nějak) dostal jsem je k iRivru a jsem spokojen. V recenzích je hodně chválili a nepletli se.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

karf píše:Já mam sluchátka Schniesser (nebo tak nějak) dostal jsem je k iRivru a jsem spokojen. V recenzích je hodně chválili a nepletli se.
To jsou Sennheisery, wole! :wink: :-D (neuraž se). K těm iRiverům dávali MX300. Nejsou špatné, ale ani extra skvělé. Tak jsem je prodal a koupil si MX500 - nejvyšší řadu a ... to je sen. V životě bych neřekl, že můžou špunty hrát tak dobře! Takové basy nemáte, ani když strčíte hlavu mezi dva subwoofery. Zvukově jsou lepší než Kossy KostaPro. Neměnil bych je ani za nic. Cena: 600,- (na špunty dost). A pozor: Strašně u nich záleží, jak si je strčíte do uší (pod jakým úhlem), musí se to vyzkoušet, jinak hrajou nic moc.
Veterán
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Spectral píše:To jsou Sennheisery, wole! :wink: :-D (neuraž se).
Sorry ale plete se mi to.
Spectral píše:A pozor: Strašně u nich záleží, jak si je strčíte do uší (pod jakým úhlem), musí se to vyzkoušet, jinak hrajou nic moc.
To pozoruju u těch MX300 taky. Kde jsi ty pětistovky koupil. docela bych je bral.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Koupil jsem je v Ostravě, v Sony Elvia (Elvia je autorizovaný prodejce Sony). Taky je důležité mít na nich ty molitany, bez nich je to o ničem.
Veterán
WiZARD
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WiZARD »

Zvukově jsou lepší než Kossy KostaPro.

Nebuď smiešny... špunty nikdy nebudú hrať lepšie než KOSS PORTA PRO !!! 8)
A Sennheisery sú v pohode, ale HD 490 silver edition - a to mám aj Sennheisery MX300 (iRIVER 550 slimX).Takže nič proti špuntom, ale mostovky sú mostovky... :wink:
mr.base
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mr.base »

Za dobru cenu dostanes AKGcka. Maju celkom dobry zvuk, hlavne vysoke frekv. su pekne.
Athlon XP2500@3200+(1.75V), Thermaltake Tower 112+silent cat 9mm, ABIT NF-7 v2.0, 2x512MB DDR400 DualChannel PQI, MSI Radeon 9800 Pro + (@R9800XT+), Maxtor DiaMax Plus8+Samsung spinpoint P80, SB Audigy 2 Platinum Ex, Leadtek TV USB2
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Dobrý jsou jedině KOSSy. I tvůj pes to ví :wink:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Patrice
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Patrice »

já mám doma Philips ale už je nepoužívám kvůli nedávno koupeným repru, ale zkusili jste někdo uvažovat o sluchátkách DOLBY Headphone, prý jsou hodně dobré ale já jsem o nich moc neslyšel, má někdo zkušenost???? :?
WiZARD
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WiZARD »

Patrice píše:já mám doma Philips ale už je nepoužívám kvůli nedávno koupeným repru, ale zkusili jste někdo uvažovat o sluchátkách DOLBY Headphone, prý jsou hodně dobré ale já jsem o nich moc neslyšel, má někdo zkušenost???? :?
Veľkí mágovia sú v DOLBY LABORATORIES, ale slúchadlá s priestorovým efektom - fuj. Ruky preč.
CASE:Thermaltake Tsunami Dream, PSU:Tagan 380W (!!!) MB:DFI LanParty UT nF4 Ultra - D, CPU:Athlon 64 3200 Venice@2,55 GHz, COOLER:Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM:Kingston HyperX 2x512MB@400Mhz CL2, GC:Sapphire ATI RADEON X800 GTO2 400/490@555/630 + 16pip., SC:SB Audigy 2, HDD:Hitachi 2x160MB SATA RAID 0 + Hitachi 160MB PATA, DVD-RW:Pioneer DVR-107D
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No já mám Koss UR-20 a jsem naprosto spokojen.
Myslím že stály 990 Kč
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Mick
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mick »

Doporučuju Sennheisery PX-200 (viz. http://www.sennheiser.cz/sluch_mini.htm). Používám je s MD walkmanem i s PC. Výborný zvuk, srovnatelný s Koss Porta Pro, ale za poloviční cenu (cca 1300 - 1500 Kč) při lepším designu a zpracování.
CPU: Intel Core i5-2500K, case: Thermaltake Tsunami Dream BWA3000, zdroj: Corsair TX650M 650W , MB: ASUS P8H67, RAM: 2×4 GB Corsair XMS3 1333MHz, HDD: WD 500 GB & Samsung 1 TB SATA-II, VGA: MSI GTX N570 Twin Frozr III audio: SB Audigy II, DVD: DVD±RW/RAM LG GSA-H12L, BD: BD/DVD±RW/RAM LG BH10LS30, repro: 2.1 Yamaha YSTMS35D, LCD: 24" EIZO S2431W (S-PVA), mouse: Logitech G5
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

WiZARD píše:Zvukově jsou lepší než Kossy KostaPro.

Nebuď smiešny... špunty nikdy nebudú hrať lepšie než KOSS PORTA PRO !!! 8)
A Sennheisery sú v pohode, ale HD 490 silver edition - a to mám aj Sennheisery MX300 (iRIVER 550 slimX).Takže nič proti špuntom, ale mostovky sú mostovky... :wink:
LOL :-D Já jsem směšný, ale ty srovnáváš něco, co jsi ani neslyšel - taky dobrý...
Veterán
WiZARD
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WiZARD »

Ako si prišiel na to, že som nepočul hrať MX500? Ja som nič také nepísal,okrem toho u špuntov nedosiahneš také basy (alebo šírku zvuku vo väčšom rozsahu- spektre, ak chceš, nech majú napísané v špecifikácii čokoľvek) už len z dôvodu KONŠTRUKCIE. Okrem toho hlavné mínus KOSS POTRA PRO je to,že hlboké tóny sú reprodukované troška viac, ostatné spektrum je reprodukované vernejšie. Ak sa naháňaš za veľkými basmi tak potom Ti nemôže ísť o zvuk.
CASE:Thermaltake Tsunami Dream, PSU:Tagan 380W (!!!) MB:DFI LanParty UT nF4 Ultra - D, CPU:Athlon 64 3200 Venice@2,55 GHz, COOLER:Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM:Kingston HyperX 2x512MB@400Mhz CL2, GC:Sapphire ATI RADEON X800 GTO2 400/490@555/630 + 16pip., SC:SB Audigy 2, HDD:Hitachi 2x160MB SATA RAID 0 + Hitachi 160MB PATA, DVD-RW:Pioneer DVR-107D
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

WiZARD píše:Ako si prišiel na to, že som nepočul hrať MX500? Ja som nič také nepísal,okrem toho u špuntov nedosiahneš také basy (alebo šírku zvuku vo väčšom rozsahu- spektre, ak chceš, nech majú napísané v špecifikácii čokoľvek) už len z dôvodu KONŠTRUKCIE. Okrem toho hlavné mínus KOSS POTRA PRO je to,že hlboké tóny sú reprodukované troška viac, ostatné spektrum je reprodukované vernejšie. Ak sa naháňaš za veľkými basmi tak potom Ti nemôže ísť o zvuk.
1) V některých skladbách mi o basy jde, v jiných ne. K tomu taky slouží ekvalizér, aby si každý nastavil, co chce slyšet. A když chci basy, tak je ta sluchátka musí zahrát!
2) Ad spektrum: souhlasím, tady jsou na tom špunty hůře než kvalitní "velká" sluchátka.
3) Basy u MX500: že u nich nedosáhnu takových basů jako KostaPRO? Tak to se sakra pleteš. Naopak, basují výrazně lépe. A za tím si stojím!
Veterán
Koczis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Koczis »

Priznejme si vsichni ze v tehle cenove kategorii o ktere se bavime je jednoznacny vitez Koss PortaPro. Jednak diky svym mohutnym basum a slusne prokreslenych ostatnich pasem a druhak diky dozivotni zaruce, ktera opravdu nema chybu. Kdo je majitel tehle sluchatek da mi urcite za pravdu!
Duron 1600+WhisperRock IV; ASUS A7V8X-X; 512MB DDD400 Kingston; GF4-MX440; Barracuda IV 80GB; IntelliMouse Explorer 3.0A, Fortron 350W, LG F900P
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“