Tak tady jsi ty moje čísla:lirmir píše:ad2) Pořád si nejsem jistý jestli to nemáš Palomino nebo A-revizi T-breda. Opiš sem raději štítek z Tvého procu.![]()
AXDA2200DKV3C
JIUHB0342MPM
9408203932152
Snad jsem je opsal dobře
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Tak tady jsi ty moje čísla:lirmir píše:ad2) Pořád si nejsem jistý jestli to nemáš Palomino nebo A-revizi T-breda. Opiš sem raději štítek z Tvého procu.![]()

Tak to vypadá, že jsi měl s tím procákem asi smůlu.de Albi píše:Tak tady jsi ty moje čísla:lirmir píše:ad2) Pořád si nejsem jistý jestli to nemáš Palomino nebo A-revizi T-breda. Opiš sem raději štítek z Tvého procu.![]()
AXDA2200DKV3C
JIUHB0342MPM
9408203932152
Snad jsem je opsal dobře

Vyměnit to půjde...lirmir píše:To samozřejmě platí třeba i pro Bartony, kdybys o nich teda uvažoval.

Barton 2500+ je na 1,65V jinej sem ještě neviděl.de Albi píše:Vyměnit to půjde...lirmir píše:To samozřejmě platí třeba i pro Bartony, kdybys o nich teda uvažoval.![]()
Ty mi úplně čteš myšlenky s tím Bartonem... doplatek cca 600,-![]()
Takže taky aby měl 1.6V a tím pádem High-End![]()
![]()
![]()

To je pravda, Barton má default V-core 1,65V.Jája píše:Barton 2500+ je na 1,65V jinej sem ještě neviděl.de Albi píše: Vyměnit to půjde...![]()
Ty mi úplně čteš myšlenky s tím Bartonem... doplatek cca 600,-![]()
Takže taky aby měl 1.6V a tím pádem High-End![]()
![]()
![]()

Stou detekcí HIGH-END/ low end bych to tak vážně nebral, například o tom mím XP1800+ to taky psalo lowend, ale přetaktovat jde sqele, líp než leckterej barton, a u bartonu to nepíše nic, a všechny CPU barton 2500 který jsem držel v ruce měli vždycky DKV4Dlirmir píše:To je pravda, Barton má default V-core 1,65V.Jája píše: Barton 2500+ je na 1,65V jinej sem ještě neviděl.Kdybych si jej ale chtěl koupit, díval bych se po revizi, která by měla 7mé písmeno v prvním řádku T (90°C max DIE TEMP.) místo V (85°C..). A pokud by to výše uvedený prográmek rozpoznal, tak i s označením procesoru HIGH-END.

Nikde jsem neřekl, že to tak musí vždy platit, já chtěl jen trochu poradit a dát alespoň nějaké vodítko v tom mumraji výrobních sérií procesorů. Tohle mi vyšlo zase z mojí zkušenosti.Jája píše: Stou detekcí HIGH-END/ low end bych to tak vážně nebral, například o tom mím XP1800+ to taky psalo lowend, ale přetaktovat jde sqele, líp než leckterej barton, a u bartonu to nepíše nic, a všechny CPU barton 2500 který jsem držel v ruce měli vždycky DKV4D