Hej lidi pomozte ..... kdyyz chci nainstalovat Linux, tak mi to napise, ze je tabulka oddilu hodne poskozena a jestli chci vsechny oddily smazat. Kdyz dam ano a pokusim se vytvorit novou tabulku oddilu, tak mi to napise, ze zapis se nepodaril. Zkousel jsem disk pripojit ke svymu PC, kde mam Win2000 a disk (WDC AC24300L ..... je to 4GB disk) mi jel uplne v pohode ... vsechny oddily jsem odstranil, vytvoril jsem jenom jeden a ten naformatoval jako FAT32 (zkousel jsem i pres partition magic vytvorit si vlastni linuxovy oddily, ale nepomohlo to). KOpiroval jsem na disk, cetl jsem z neho a vsechno v pohode. Na PC mam i nainstalovanej Linux a tak jsem zkusil vytvorit oddily i v nem, ale psalo mi to stejny. Zkousel jsem instalaci RedHata 7.1, Mandrake 9.1 a 8.2 a vsude mi to hlasi to stejny, ale disk je jinak v poho. Nesetkal jste se nekdo s necim podobnym? Co by mohlo POmoct ? Dikes
------
EDIT
------
Dneska jeste zkusim disk hodit do myho kompu a tam ho zkusim nainstalovat, ale neverim, ze by to nejak pomohlo. Mno jinak disk je na pocitaci Celeron 433Mhz s Via chipsetem

KA-6100.