CRT monitor EIZO
Moderátor: maXXmilian
- SKladany
- Nováček

-
CRT monitor EIZO
Dobrý den!
Ve firmě mám možnost zakoupit si nový PC s grafickou kartou ATI Radeon 9800XT 256MB RAM a monitor EIZO T766 19´´. Jaký máte názor na tuto sestavu grafická karta + monitor.
Děkuji
Ve firmě mám možnost zakoupit si nový PC s grafickou kartou ATI Radeon 9800XT 256MB RAM a monitor EIZO T766 19´´. Jaký máte názor na tuto sestavu grafická karta + monitor.
Děkuji
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- SKladany
- Nováček

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No nevím, jestli má smysl do toho vrazit takový peníze, jsou i lepší věci pro životSKladany píše:karta bude pravděpodobně od Hercules a stát by to mělo (mám vyhrazené finance) cca 60.000,- na celou sestavu.
Jen nevím, jestli karta Radeon 9800XT není přece jenom moc extra, nemám raději jít do Radeon 9800Pro?
ďíky
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- SKladany
- Nováček

-
No, tuto sestavu budu mít jako pracovní PC ve firmě, takže když mám tyto peníze k dispozici, tak si myslím, že to není špatný kup. Měl jsem už na práci i jiná písadla, ale většinou s integrovanou grafikou atd. Budu se muset rozloučit s monitorem SONY E400 19´´, na kterém ještě pracuji, ale uznejte sami, dělat na kancelářském počítači sazbu, grafiku apod. je asi dost ujetý, ne? Když mám tu možnost, tak ji využiji. Jedná se mi tedy spíše o spolupráci této karty a monitoru, jestli to opravdu za ty peníze stojí. Navíc má tento monitor orig. obrazovku SONY Trinitron, na které jsem do nynějška pracoval a opravdu si nestěžuji (na INTEL extreme - integrovaná grafika.) Vím, že asi plno lidí zde namítne, že tato karta (Radeon 9800XT je spíše na hry, ale myslím si, že zastane i práci s grafikou. Lépe, než GeForce, tímto nehaním karty GeForce, ale ATI je lepší na 2D grafiku. Soudím tak podle článků a informací na internetu.
Díky za odpovědi
Díky za odpovědi
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: