CRT monitor EIZO

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
SKladany
Nováček
Nováček

CRT monitor EIZO

Příspěvek od SKladany »

Dobrý den!

Ve firmě mám možnost zakoupit si nový PC s grafickou kartou ATI Radeon 9800XT 256MB RAM a monitor EIZO T766 19´´. Jaký máte názor na tuto sestavu grafická karta + monitor.

Děkuji
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

co za vyrobce je ta grafika? jinak je to velice solidni koupe no... kolik te to ma stat?
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Tohle je hodne highendova kombinace. Pokud to muzes koupit za nejake zajimave penize tak rozhodne neprohloupis.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
SKladany
Nováček
Nováček

Příspěvek od SKladany »

karta bude pravděpodobně od Hercules a stát by to mělo (mám vyhrazené finance) cca 60.000,- na celou sestavu.
Jen nevím, jestli karta Radeon 9800XT není přece jenom moc extra, nemám raději jít do Radeon 9800Pro?

ďíky
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

SKladany píše:karta bude pravděpodobně od Hercules a stát by to mělo (mám vyhrazené finance) cca 60.000,- na celou sestavu.
Jen nevím, jestli karta Radeon 9800XT není přece jenom moc extra, nemám raději jít do Radeon 9800Pro?

ďíky
No nevím, jestli má smysl do toho vrazit takový peníze, jsou i lepší věci pro život
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
SKladany
Nováček
Nováček

Příspěvek od SKladany »

No, tuto sestavu budu mít jako pracovní PC ve firmě, takže když mám tyto peníze k dispozici, tak si myslím, že to není špatný kup. Měl jsem už na práci i jiná písadla, ale většinou s integrovanou grafikou atd. Budu se muset rozloučit s monitorem SONY E400 19´´, na kterém ještě pracuji, ale uznejte sami, dělat na kancelářském počítači sazbu, grafiku apod. je asi dost ujetý, ne? Když mám tu možnost, tak ji využiji. Jedná se mi tedy spíše o spolupráci této karty a monitoru, jestli to opravdu za ty peníze stojí. Navíc má tento monitor orig. obrazovku SONY Trinitron, na které jsem do nynějška pracoval a opravdu si nestěžuji (na INTEL extreme - integrovaná grafika.) Vím, že asi plno lidí zde namítne, že tato karta (Radeon 9800XT je spíše na hry, ale myslím si, že zastane i práci s grafikou. Lépe, než GeForce, tímto nehaním karty GeForce, ale ATI je lepší na 2D grafiku. Soudím tak podle článků a informací na internetu.
Díky za odpovědi
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

9800XT od Hecula a EIZO sou dobry na vsechno... :-D
BTW,
jinak procak porid Prescotta
desku od ASUSu
pameti OCZ Performance series :)
Odpovědět