Modem Siemens MC 35i Terminal

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
blod
Začátečník
Začátečník

Modem Siemens MC 35i Terminal

Příspěvek od blod »

Mám Data Nonstop a modem MC 35i Terminal.K data nonstop je také 100 min. k volání zdarma chtěl bych je využít ale jaké sluchatko k tomuto modemu použít abych nemusel pořád vytahovat SIM Kartu a dávat ji do svého mobilu :( Máte někdo zkušenost :)
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Jakýkoliv nakrátko utržené sluchátko... :wink: čili jakýkoliv mikrotelefon z jakýhokoliv telefonu, kterej nemá šňůru napevno, ale na konektor...
..
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Jo a jinak to jde řešit elegantněji, pokud máš navíc nějakej mobil, kterej zkousne ET - k tarifu DataNonstop dostaneš zdarma jednu tandem kartu, na HelpLine ET si bezplatně aktivuješ převod volných minut na tandem SIM a potom se Ti minuty sčítaj - protože jde o volný minuty, počítá se po minutách. Víc najdeš na ET.cz nebo si zavolej na HelpLine, docela dobře stíhaj...
..
blod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blod »

lemro...Jakýkoliv nakrátko utržené sluchátko nefunguje jak zkouším tak zkouším ale nejede to. :( Vyskoušel jsem již dva sluchátka na telefon + konektor.NEJEDO TO :sad:
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Ale funguje - mrkni třeba na Siemens na specifikaci. Musíš mít samozřejmě nainstalovanej ten jejich obslužnej SW, aby Ti to zpřístupnilo VoiceServices... byl by jsi první, kterýmu to nemaká. V tom případě jde o chybu HW - zajeď s modemem do prodejny ET, a máš po problémech.

Je to stejný, jako by jsi tvrdil, žeTi nejde normální telefon... zapojení mikrotelefonu je normovaný. Ale když nemáš telefon nakonektovanej k JTS, tak taky nemaká, že jo... pokud Ti to opavdu nejde, zkus ty euroteláky, za to nic nedáš.
..
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

blod píše:lemro...Jakýkoliv nakrátko utržené sluchátko nefunguje jak zkouším tak zkouším ale nejede to. :( Vyskoušel jsem již dva sluchátka na telefon + konektor.NEJEDO TO :sad:
Taky mi to nešlo, ale asi to mám blbě nastavené. Fakt nevím. :(
blod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blod »

smile4me píše:
blod píše:lemro...Jakýkoliv nakrátko utržené sluchátko nefunguje jak zkouším tak zkouším ale nejede to. :( Vyskoušel jsem již dva sluchátka na telefon + konektor.NEJEDO TO :sad:
Taky mi to nešlo, ale asi to mám blbě nastavené. Fakt nevím. :(

sláva nejsem sám :-D :-D :-D
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“