Zkusenosti s flashovanim K7N2 Delta L

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
spajk
Začátečník
Začátečník

Zkusenosti s flashovanim K7N2 Delta L

Příspěvek od spajk »

Chtel bych se zeptat jak jste to flashovali?Mam tam na cd (myslim)nejakej programek na flashovani.Netusite jestli je spolehlivej a jak frci?Chtel jsem nejdriv zpusobem spousteci disketa ale na strankach msi je ten postup jen anglicky(nic pro me) a tady o flashovani msi moc neni,tak nevim.Omlouvam se za blby dotazy moc do toho nevidim.Dik
Nic
Alekk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alekk »

Není špatné si stáhnout nový bios i s flashsoftem ze stránek MSI a flashovat z cd při startu compu.Mněl jsem MSI K7N2DELTA ILSR a vždy bez problému.MSI live bios update je podle mně nedořešený a zamotaný.
Barton2500+@3200+[11*220],EPOX 8RDA3+ rev.2.1 ,2xSegate SATA 80GB RAID-0,Western Digital 40GB,2x256MB DDR 400,PROLINK FX 5700,SB audigy2 PLATINIUM PRO,AOC 17K+.
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Alekk píše:Není špatné si stáhnout nový bios i s flashsoftem ze stránek MSI a flashovat z cd při startu compu.Mněl jsem MSI K7N2DELTA ILSR a vždy bez problému.MSI live bios update je podle mně nedořešený a zamotaný.
Jo diky ja uz mam ten exe soubor stahlej.Na ten live bios update s... .Dik cau
Nic
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“