Jde to nějak na FSB 166 ???? A také násobič????

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Tygr
Nováček
Nováček

Jde to nějak na FSB 166 ???? A také násobič????

Příspěvek od Tygr »

Jak nastavit FSB na 166 Mhz?Deska ma přepínač SW1.Má dvě polohy.jedna na 100-132 Mhz a další na 133 - 200 Mhz.Jenže problém je v tom, ze mě jde jen 133-165 v biosu (pod Windows jde nastavit, ale při příkazu provedení změn=reset a default nastavení).tech maximalnich 165Mhz je kvuli CPU Palomino 1600+.Jede totiz default na 133 a tak tam nejde těch 166 v biosu nacpat.Potreboval bych to nějak obejít.Jak na to? (pokud to jde,jinak:Na taktovaní GIGABYTE suxxxxxxxxxx).
A také zda někdo má na 100% vyzkoušený postup změny násobiče u Palomina?Nedávno jsem sem již psal, ale v komentáři toho návodu někdo pak napsal, že je to špatně a že se to netýká jen můstku L1 jak bylo popisováno.Takže se nechci hrnout do něčeho o čem někdo pochyboval.
Mno a také jedna zajímavost.Je možné abych měl na CPU stejnou (nekdy maly rozdíl = 1-4 stupne) teplotu jako teplotu okoli?Je to 39 stupnu.
Gigabyte GA7VT600L - VIA KT600, Athlon XP 1600+ @ 1900+(zatím),GF3 Ti 200, 512 MB Ram 400Mhz PQI 2,5n,HDD Samsung 60 GB, Hercules gamessurround fortissimo II Digital edition,myš,CDrom a klávesnici také mám...
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Jde to nějak na FSB 166 ???? A také násobič????

Příspěvek od Orbithek »

Měl jsem stejnou desku a stejný problém..koukni na

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0

Jestli chceš taktovat tak toho s tou deskou moc nenaděláš...ani s tím procesorem.... :oops:
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“